dimecres, 6 d’abril del 2011

Solidaritat amb la dona del nostre company !!!

La dona d'un dels membres de la Tripulació del Flint està molt preocupada pel seu company: estic segur de sabreu excusar-me si no us dono cap nom. Podria ser que us truqui a casa per demanar-vos si sabeu alguna cosa del seu company. També que us expliqui on li han dit que el veuen freqüentment des de fa un mes.
Jo us demano la màxima comprensió pel seu dolor. També que li expliqueu que, malgrat les idees que s'hagi pogut fer, el seu company està fent uns bolos per tocar a l'únic lloc on, ara mateix, li paguen per fer-ho.  Sigueu persones humanes. 

5 comentaris:

sinfu ha dit...

Maroto, que tenia una moto...no serà amiga del Bou?

Roy Batty ha dit...

En Bou, de tocar, el que es diu tocar, tocava més aviat poc. I és que, sense ulleres, es veu que l'home veia més aviat poc. En Hands, en Duende i un servidor ho podem confirmar d'oida. Ara bé, que toquin algun instrument, que jo sàpiga, només hi han tres membres de la tripulació del Flint que ho facin. A partir d'aquí ... A bon entendeur, salut!

sinfu ha dit...

Anem per pams....qui de la tripulació passa temporades fora de casa per motius "laborals"? Qui és que diu sempre que està molt ocupat i que no sap si tindrà temps per ves a saber què? Qui ha après a tacar la flauta andina darrerament? bufff, ja no vull seguir!

Israel Hands ha dit...

Això és fort,eh?la flauta andina,my God!

Roy Batty ha dit...

Quan penseu a una flauta andina esteu pensant a aquella que té un munt de flautetes agafades per un cordillet? Caram! Això és més fort que el saxo d'en Sinfu!