dimecres, 27 d’abril del 2011

passi el que passi ... que sigui amb humor!

15 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Collons! Quin regal d'aniversari que m'han fet aquesta tropa. Força Barça! Vinga, una miqueta més d'humor ... (per cert, que no es toqui més els llavis aquesta dona o acabarà molt malament!)

Israel Hands ha dit...

Què bo,jajaja...i Florentino ha quedat tan ben retratat...

sinfu ha dit...

¿Por qué? Pues por que ...ets un pallasso!!!!!!!! (i dels dolents)
Ah! feliç aniversari nen! quan ets pagues unes copes?

sinfu ha dit...

Em sembla que er sergio ramos no podrà tirar la copa a Wembley...

Roy Batty ha dit...

No riem abans d'hora, que'n Alves, si el deixes anar, me sembla que es pot defendre força bé. Per les copes, quan voleu. Jo tinc reservades ja unes el mes de juny amb en Doc a Chamonix.

Roy Batty ha dit...

Collons amb el blog d'en Oscar Alberto Dertycia. Clar que, aquest altre, també m'ha impressionat. Aquest té un "Titulometre" i una secció de freses famoses que val la pena recórrer. I en fi, una mica de musica ...

sinfu ha dit...

quins enlaços XD!!! aquí a Irlanda el bocamoll portuguès té cada dia menys seguidors...¿Por qué?

Roy Batty ha dit...

No he acabat d'enganxar massa bé això de que cada cop té menys seguidors ... Que'n tenia molts, abans? I vinga, va ... Sinfu, deixa't de mirar-te la pàgina d'en Dertycia i deixat caure pel GS. Que't trobem molt a faltar, home!

sinfu ha dit...

Pensa que tots els seguidors del Chelsea estaven "enamorats" amb l'especial one, i també era el 10 per a tots els anti-ManU... ara veig als diaris que en Ferguson demanarà consell al Mou per preparar el partit de la final!

Israel Hands ha dit...

Home és possible que a UK el trobin a faltar,per què com vaig llegir l´altre dia:"¿que es un circo sin payaso?".

Roy Batty ha dit...

Sinfu, i els que van contra el ManU, no es podrien fer de l'Inter de Milà? De totes maneres, jo és que no m'imagino catalans que siguin del Madrid contra catalans que siguin del Atlètico. Estan tontos els irlandesos, o què? Aixo és la mentalitat de l'esclau acabat, vaja!
Un circo sin payaso, Hands? Potser estàs parlant del Bayern de Munich? En fi, de totes maneres, de vegades, la vida del payaso pot ser d'allò mès humiliant. En tot cas, n'hi ha un que es deu dir que: si bebes, .... Mare meva, espero que no li arribi mai res de semblant a en Doc quan torni a la pensio Lili.

Israel Hands ha dit...

Potser val la pena tenir-lo al corrent i que no s´enroli a cap circ per a treure´s uns pesos extra mentre és allà.Clar que si troba una vacant de trapecista igual li fa goig i tot.

sinfu ha dit...

repassant els darrers comentaris, veig la paraula "Pallasso" a tot arreu... haurem de crear també allà de "Trapecistes sense fronteres"?

sinfu ha dit...

Roy, pensa que com que no hi ha una lliga professional de nivell, que la majoria de jugadors locals acaven a la Premier i que com bé dius encara pateixen el síndrom d'Estocolm, per això alguns són dels equips anglesos, tot i que hi ha gent que només va amb el Celtic de Glasgow i para de contar...

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu ... val que el Ratzinger tingui una mirada que't privi i que a tu t'agradi estar al centre de tots els shows. Solament que jo crec que hauries de tornar a trucar al GoldenRiver aviam si l'interessa la teva proposició pel trapezi. Es solament una idea, hein?