dissabte, 2 d’abril del 2011

¿Dónde está el Soriano?

Encara no sabem tota la veritat, però el que podem avançar és que en Doc, altrament conegut com a Ben Soriano ha deixat el país després de les manifestacions en contra seva per la racaneria en els canapés i les birres que es van oferir després de la lectura del seu darrer treball "Testimonis sedimentaris sota les barres dels pubs irlandesos: el cas del 1916 de Cerdanyola del Vallès". La pressió popular s'ha fet insuportable i els assistents a lectura, instigats per un tal Bou, l'han perseguit fins a Madrit, ciutat a la que havia de demanar visat per a ell i tota la seva família....

15 comentaris:

Roy Batty ha dit...

En tot cas, puc desmentir públicament que hagi estat a Suïssa. Personalment, crec que ha vist una o dues coses i, després d'anar de farra amb uns companys de la Jaume I, entrarà en un període de reflexió abans de decidir si entra a formar part del grup de Catalans Universals, secció Geògrafs sense fronteres.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Osti, he de respondre per al·lusions a la força!
SSSS (Soriano Su Seguro Servidor) té una segona part de curs (és a dir, de febrer a juliol) espectacular. Sé que sona a excusa, però amb prou feines dono a l'abast, sobretot amb l'alumnat, que feia temps que no en tenia tant... Aprofito que escric en aquesta plataforma per fer saber a l'energètic suís (bé, i a tots) que he hagut de canviar Tenerife per Menorca, a causa dels preus (fins ara era més car muntar aquest viatge a Menorca, però enguany ha estat al revés). A més, com que tinc 64 alumnes, me'ls enduc en dos torns... vaja, que hi vaig dues vegades. Ja us ho explicaré, això serà la primera quinzena de maig (osti, d'aquí a un mes!!)

sinfu ha dit...

Doncs ja és llàstima que vagis a Menorca aquests dies ...jo estaré per SBD del 14 al 20 de Maig i tinc uns gots que segur que et falten...però com que estàs tan ocupat no sé si te'ls podré donar!

Roy Batty ha dit...

Home, Doc. Seria de persona humana que no haguessis d'esperar a les al·lusions per passar-te per saludar als vells membres de la tripulació. I a sobre, no estaràs quan en Sinfu s'hagi barallat amb les hostesses de Ryanair perquè li guardin en lloc segur la pila de gots amb que't vindrà. Ara que, aquest també ... Collons, Sinfu! Si en Doc no està a casa, truques i quedes amb la seva dona per donar-li, que ja veuràs amb quina alegria i quin entusiasme te'ls agafarà. A l'Orlando, coneixent-lo, més val que no li deixis. Que aquest és capaç d'organitzar una rifa per recaptar fons per ajuda humanitària i ja els heu vist prou.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Marxo amb el primer torn el dia 8 de maig, juntament amb en Nunes, ells tornen sense mi el 12; el segon torn marxa d'aquí el 15 de maig i jo torno amb ells el 19 a mitjanit. Divendres 20 de maig hi ha la reunió de Consell de Departament en què s'eligeix nou equip directiu (ja us tindré al cas). Sinfu, a quina hora tens l'avió de tornada el 20? Si no és al matí, puc acompanyar-te a l'aeroport, així ens podem Beure...

Roy Batty ha dit...

Nou equip directiu al Departament? No hi haurà alguna comunicació de l'estil de la d'en José Luis, oi? Vull dir, algú que hagi dit que ja no es presentarà més. Ho dic perquè, com en Sinfu ens recordava fa poc que va presidir el Centre Industrial de Sabadell, la seva experiència i els seus contactes podrien donar força a la seva candidatura. Clar que ... Sinfu, podries explicar alguna cosa sobre el centre? Es que l'únic que he pogut trobar a Google és un grup del Facebook que es diu Amics del joc del Quinto, a l'"Indus" de Sabadell i una adreça a la Rambla, 15 on hi han unes quantes Asociaciones Socioculturales, Asociaciones Culturales Y Educativas. Vull dir que, la cosa no té res a veure amb els capitans de l'industria vallesana, oi?

Roy Batty ha dit...

I tu Doc? Com veig que no has dit res del mes d'abril, imagino que res t'impedirà d'anar-te passant de tant en tant, oi? (i això val per tots els membres de la tripulació, of course!)

Israel Hands ha dit...

Jo crec que,en realitat,el Sinfu ve per aquí a presentar la seva candidatura al nou equip directiu del Departament i ja de passada,mirar d´embarcar-se en el segón torn cap a Menorca.Per què,Doc,et deurà fer falta ajuda,no?

sinfu ha dit...

A Menorca suposo que beuràs Gin Xoriguer...ja et faré cinc cèmtims sobre les dates a sbd...

Roy Batty ha dit...

Doncs jo estic amb en Hands. A més, que en Sinfu sempre ha tingut una retirada estètica apropiada per fer part de la família. Si era jovenet i ja anava a classe amb americana: la del senyor encarregat del Filiprim, però això, el pobre, no ho sabia ... com vivia en una caravana ...

Roy Batty ha dit...

Home, vegetarià com és, imagino que no fa com l'Antonio, que se pasa el dia matando pollos. A mi, l'historia d'en Antonio me recorda a una altra vella historia ... Però, ara mateix, no me'n recordo de quina. I no és que el meu silenci tingui un preu, no. Però una invitació a un restaurant dels més cars de la vila faria que se m'oblidi la vella historia definitivament.

sinfu ha dit...

si vols que el Doc et pagui un sopar, amb l'ocupat que està, em sembla que millor que lloguis una cadira. Si vols passa't per Cork i alguna cosa farem...i em posaré l'americana!

Roy Batty ha dit...

Aquella vella historia se m'acaba d'oblidar del tot. Accepto l'invitació !!!

sinfu ha dit...

doncs quan tu vulguis....

Roy Batty ha dit...

Me miro els vols quan tingui pasta i te dic ...