dimecres, 27 d’abril del 2011

trobar feina de geògraf ...

Aviam, que resulta que'n Doc ha estat participant activament aquesta Setmana Santa en el biòtop cultural de Sevilla: és el que va de blanc i té un ciri a la mà. També, en aquests temps de crisi, ha recolzat amb diner public l'hostaleria de la ciutat. Però el més important és que ha participat en un debat molt interessant sobre el futur professional dels geògrafs a l'empresa privada.
Podeu trobar en aquest enllaç un dels primers resultats del Pla Bolonya en el mercat del treball.

10 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Home,veig que l´oferta de treball Nº7 diu 2º de BAR.Em pregunto si en Sinfu va trobar la feina al Henchys a través d´aquest enllaç...

sinfu ha dit...

Doncs va ser així com ho dius, gràcies als meus coneixements en geografia vaig aconseguir la feina al bar, al mercat (sabia el nom dels països de procedència de les olives)... també vaig provar a un puticlub de palanganeru com en Long John i en Fluvià però com que ells cobraven menys no em van donar feina...

Roy Batty ha dit...

No m'ho puc creure. A sobre de fer dumping es fans els ofesos i no es deixen veure per aquestes pàgines que, malgrat el seu innoble comportament, continuen essent les seves.

sinfu ha dit...

i lo de treballar a les carreteres, asseguts i llegint l'Hola tot i esperant clients tampoc ens ho expliquen...quin tipus de clients?

Roy Batty ha dit...

Home, francament. Jo prefereixo que llegeixin l'Hola abans que El Mundo. I es que, els col.legues, que siguin el que siguin, però almenys que siguin honrats.

sinfu ha dit...

jo no he posat mai en dubte la seva honradesa, tot i que de vegades un no sap qué pensar!

Israel Hands ha dit...

Crec que Long John a deixat de llegir El Mundo per a concentrar-se,exclusivament,en el Marca.No sé,diuen que darrerament ve molt divertit.

Roy Batty ha dit...

Ja veig el que voleu dir, ja. Imagino que és allò que deien de que la mujer de César no sólo debe ser honesta, sino que también tiene que parecerlo. I clar, semblar-ho, el que es diu semblar-ho ... aquesta colla, no ho semblen. Perquè enganyar-nos? I ja que parlem de premsa (mal i acertaràs!), comencem les apostes per identificar quin és el diari que llegeix en Doc?

Roy Batty ha dit...

Home, no sé. N'hi ha algunes que tenen pinta de ser més aviat de Mergal de Fernamental que no pas l'idea que'n Sinfu es feia de les irlandeses.

Roy Batty ha dit...

Crec que la Tripulació del Flint ha fet proves de pragmatisme suficient com per no fer un drama pel fet de no treballar com a geògrafs. I existeix un gran consens sobre el fet que'n Sinfu ha demostrat una gran obertura en aquest terreny. Segons les darreres informacions arribades a la redacció del GS sembla que, aprofitant la conjuntura, en Sinfu ha decidit d'estendre les seves activitats a d'altres empreses del gremi. Seguirem informant.