dissabte, 2 d’abril del 2011

On s'amaga en Hands ?

Aquest mes, les tertúlies de famosos del la península tenen un tema de discussió que aixeca passions: on s'amaga en Hands?  De fet, l'única cosa que se sap amb certesa, és que no ha deixat els bars. Alguns comentaristes tenen informacions que el situen com a propietari d'un cafè a Sicília (veure foto), informació que no hem pogut contrastar amb l'antena siciliana del GS, car tampoc podem trobar en Doc (però això serà tractat en un nou article). Tampoc s'han pogut contrastar amb en Long John els rumors que deien que'n Hands s'hauria enpijat, es faria dir Lluís i hauria obert un restaurant a Barcelona. Altres fonts el situen a Londres on hauria obert a Mayfair un bar de tapes amb una carta de vins on es remarcarien les influencies del gran sommelier Sir Sinfu. Altres també el situen a Londres, però a Blackheath, com a patró d'un bar de tapes amb menys pretensions. De totes maneres, els criteris estètics d'en Hands son força coneguts, el personal mobilitzable no manca a casa seva, els capitals del Mig Orient estan a la seva disposició gràcies a la seva amistat amb un conegut mafiós libanès domiciliat a Irlanda ... En fi, hi han sospites fonamentades de que, en realitat, en Hands sigui el propietari d'un enorme complexe dedicat a la pirateria que es troba a Montpeller. Finalment, fonts del pentàgon consultades pel GS ens han recomanat de no abandonar la pista americana. Seguirem informant.

12 comentaris:

sinfu ha dit...

i jo que pensava que l'havien fet membre del consell executiu de la Disney i delegat a terres helvètiques gràcies a la recomanació del president del grup d'amics del Tio Gilito a Suïssa...

Roy Batty ha dit...

No, home, no. Com deien al Thalassa, en Hands treballa perquè el poder del sol i el vent produeixi sempre sal ... Bé això i que diuen que, a més del business dels bars, també està de gira amb una vella banda gallega que es deia Los Piratas i tornen a cantar vells temes com No respires la sal del mar, que ya sabes que todo engancha ... I també una altra cançó que diu que li ha nascut un tercer peu, i sobre la que prefereixo no fer cap comentari. En fi, espero que ens digui alguna cosa sobre els bars, perquè estic impacient per donar-li un cop de mà amb la degustació dels vins. Algú més s'hi apunta?

Israel Hands ha dit...

Encara no m´amago,però m´amagaré.I ja sabeu on,encara que sigui una illa.Bon vent i barca nova!!!

sinfu ha dit...

vol dir que has hagut de deixar el bar per anar a un cafè internet per respondre no? i això no és amagar-se?

Roy Batty ha dit...

No fotis, Sinfu. Que aviam si ara et surt amb que va a un cafè internet que hi ha a la nacional de Barcelona i ja s'ha liat. Jo me l'imagino més aviat passant el temps a una barra americana. Ja saps, un cafetó, el diari, ...

Israel Hands ha dit...

Jo no sé a les vostres respectives viles,però crec que això del café internet ja està desfasat,que veig que la penya sempre du el portàtil al damunt buscant zones wifi.Llàstima que a l´illa no n´hi ha,ni de zona wifi ni de bar.

Roy Batty ha dit...

Home, Hands. Fiques un router wifi a l'illa i ja pots connectar-te. I sobre el que abans eren els cafès internet ... me sembla que ara han estat reemplaçats per locutoris des dels que es pot trucar a bon preu a Amèrica Llatina, Africa, Pakistan ... recarregar els mòbils Lebara, enviar pasta a la família ... i una tapadera de primer ordre per donar papers als clandestins. Bé, jo també els he utilitzat algun cop per deixar-vos alguna parida quan he tingut un moment per BCN.

sinfu ha dit...

si home, ara dissimula amb lo dels cafès internet a BCN....segur que te'ls va ensenyar tots en Long Johnen un moment de....

Israel Hands ha dit...

Vols dir Sinfu que en Long John no fa serveir els pcs del negoci aquell de les secretaries virtuals?

Roy Batty ha dit...

A la fi, veig que tot s'acaba sabent. Si, ho confesso. Me vaig ficar l'americana del senyor encarregat de Filiprim i la gomina d'en Sinfu al cabell. I me vaig connectar a l'ordinador de les secretaries virtuals. Al despatx de la del carrer Porrera, per ser més precisos. I no, Sinfu, abans que facis cap comentari, el whisky no era de garrafa.

sinfu ha dit...

I en Long John tocava el piano i tu passaves el platet...

Roy Batty ha dit...

No exactament. Vull dir que no era enllà que ell tocava el piano. En fi, un dia se sabrà tot i és liarà un follón ...