dijous, 7 d’abril del 2011

Long John and The Negatives


El que s´amaga per la xarxa...si algú va tenir dubtes sobre els relats de´n Long John referits al seu periple com a music proefssional al costat de Los Negativos,aquí tenim el document gràfic de que el molt honorable membre de la tripulació no mentia.Pel seu aspecte(per la pinta,vaja)es difícil situar l´època,dons està igual que abans i que ara.S´admeten,però,apostes.

11 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Jo juraria que li he vist abans el sweater. No ho puc afirmar, clar. A més, que ho dic amicalment, abans que en Sinfu ens surti amb que és el mateix que portava fa vint anys ... cosa que, segurament, no és certa. I què dir sobre la pinta? Si que se'l veu un xic més concentrat que quan s'anava al lavabo amb el llibre de David Harvey: Teorías, Leyes y Modelos en Geografía. Però menys que quan anava a classe de Geografia Agrària. I és que, quan se li va ficar al cap que volia ser geograf quantitatiu, estava impossible, de veritat.

sinfu ha dit...

Doncs a mi em sembla que el sweater se'l va trobar un dia a lavabo del dept mentre repassava un capítol de "El Capital" i va dir que li portava sort als examens...vull recordar però que l'assignatura era Geografia Rural...

Israel Hands ha dit...

A veure,doncs només es tracta de que ens deixi el sweater(que segur que encara conserva)i en Doc que li faci la prova del Carbono-14,ara que està posat en aquests temes.

Roy Batty ha dit...

La prova del Carbono-14 per un sweater que es va trobar al lavabo del departament i que li donava sort als exàmens ... Mmmm Sembla interessant. Però millor no anar més lluny companys. Vull dir que, sabent que'n Doc era un fan d'en Jiménez del Oso, si el fes passar també per un detector de cacofonies, igual ens trobaríem amb l'integral del curs de Geografia Rural, llegiu-vos El Capital. I, francament, tots plegats tenim ja una edat, i no sé si el nostre organisme ho suportaria.

sinfu ha dit...

Jo estic esperant una resposta del Long John però em sembla que hauré de buscar una cadira....

Israel Hands ha dit...

Una cadira i un barril de Guinnes,Sinfu.

Roy Batty ha dit...

Un barril de Guinness? Si es passa tot el dia assegut al damunt d'un ...

Israel Hands ha dit...

I què creieu?que ho fa per la birra o per a estalviar-se el tamburet?

Roy Batty ha dit...

Podria ser que per refrescar-se ... Però no és més que una suposició, eh?

sinfu ha dit...

doncs el barril és de Beamish....

Roy Batty ha dit...

Si, una birra de Primera, encara que a en Hands li agrada també la Regional