diumenge, 13 de maig del 2012

Carlos Fabra versus Barack Obama

La premsa internacional va difondre fa uns dies el posicionament d'en Barack Hussein Obama sobre els matrimonis homosexuals. La pàgina en espanyol de la BBC afegia, en paraules del president dels USA: Quan pensem en la nostra fe, el que es troba a l'arrel del nostre pensament no és solament Crist sacrificant-se en el nostre nom, sinó també una regla d'or: tractar els altres de la mateixa manera que'ns agradaria ser tractats nosaltres. Aquestes declaracions d'en Obama contrasten fortament amb les que va fer en Fabra uns dies abans. Segons Levante - El Mercantil Valenciano, en Carlos Fabra, l'home amb més sort del mon (li ha tocat la loteria 9 cops en 10 anys!) en un dinar amb Julio Ariza, president del grup Intereconomía, va dir que: Los gays en Castelló votan al PP porque son los dueños de los ´puticlubs´ y nosotros, los mejores clientes.

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Mareta meva! : A Carlos Fabra le toca otra vez con la terminación del 'Gordo'

sinfu ha dit...

El que passa és que la seva dona confia molt en un vident que sempre encerta els números....què mal pensat que ets!!!

Roy Batty ha dit...

Tens raó. Aquest tio és un professional, i no com altres. I sinó, que ho digui en Hands. Jo, quan vaig veure l'emissió de la trucada de la tia Emma des de la caseta de les salines, i la resposta d'en Sandro ... La veritat és que en Hands els té quadrats, de passar-s'hi mig any en un lloc així.

sinfu ha dit...

I parlant de Carlos Fabra, mireu què diuen al NYT

Roy Batty ha dit...

Doncs no sé jo on havia llegit que l'exèrcit de l'aire li volia llogar l'aeroport de Castelló per les pràctiques dels pilots.