dimecres, 16 de maig del 2012

el presidente tiene un plan

El govern té un pla per sortir de la crisi i, segons els nostres amics de El Mundo, Ana Botella el va donar ahir a conèixer: La alcaldesa de Madrid, Ana Botella, ha pedido a San Isidro, patrón de la capital, "trabajo para todos los españoles" y que Dios "ilumine" a los que tienen responsabilidad de Gobierno, "porque los tiempos que corren son difíciles". Es tracta d'una decisió audaciosa i valenta que complementa altres decisions precedents i que respon amb claredat d'idees a les demandes dels socis europeus.

28 comentaris:

sinfu ha dit...

Ja ho veus, hi ha qui demana impossibles a Sant Isidre, i hi ha qui demana impossibles a 10, quan tothom sap que per aquestes coses l'únic que funciona és Santa Rita.

Roy Batty ha dit...

Però el president i el seu equip no son els únics que tenen plans i idees brillants. No és nou, però comença a guanyar terreny l'idea que la solució als problemes del país no sigui seure's, reflexionar i veure de parir una política industrial decent que descansi sobre una formació professional, des dels temps de la Mancomunitat, pràcticament inexistent. No, l'idea que guanya terreny és la de sortir de l'euro. Encara que ningú es miri el preu dels hidrocarburs i pensi quan costarien si s'haguessin de pagar en pesetes, ni es plantegi la inflació descomunal que representaria tornar a la peseta amb tot el que aquest pais encara importa ni el pagament dels crèdits en euros. Clar que, en el terreny de les idees brillants, potser a algú se li acudirà també la de sortir de la Unió Europea, que mai se sap.

sinfu ha dit...

I sobre tot, els alemanys tenen la culpa...ells que mai no ens van donar diners a través del FEDER. Ells que només pensen en treballar... Això no acabarà bé, aviat semblarà Grècia, per que, ja se sap que les idees i pensar a llarg termini ( a no ser les d'acabar per sempre amb la nació catalana, d'això en saben un pou i se les pensen totes) no donen vots. Sense l'euro, qui li picarà el crustó al govern de torn? igual volen fer una unió monetària i adoptar el Dirham del cosí del rei.

Roy Batty ha dit...

El que més me toca els collons de tota aquesta paràlisi cerebral és que tota aquesta historia tira l'euro cap avall. I com aquí el govern federal si que es preocupa de l'industria del seu país, no para de comprar euros perquè, si no, el franc seria tant fort que les exportacions s'enfonsarien. Ara bé, si des d'aquí es fa tot el possible per aguantar l'euro, i d'altres no fan res per sostenir-lo ...

Roy Batty ha dit...

Parlem-ne també dels crèdits que l'esquerra mediterrània ara diu que no s'han de pagar. D'on ha sortit aquesta pasta? Dels bancs centrals, però també dels privats i de les caixes de pensions dels països del nord, fonamentalment. I si no es paguen? A qui es perjudica? Al gran capital? No fotem, collons!

sinfu ha dit...

Mira que deia en Pasqual, el darrer boletàire, sobre Madrid.

Roy Batty ha dit...

Imagino que igual ja el sabeu, però el deixo aquí pels nostres fans i per la posteritat.

Mariano Rajoy, Esperanza Aguirre, Francisco Camps y su chofer se trasladaban por carretera a la Zarzuela para ver al Rey, cuando cerca de Alcalá de Henares, súbitamente aparecieron tres cerdos y sin poder evitarlo los atropellan, matándolos instantáneamente.
Rajoy le dijo a su chofer: Localiza la granja a donde pertenecen y explícale al dueño lo sucedido para reclamarle los daños que nos ha ocasionado.
Tres horas más tarde, regresa su chofer tambaleándose, con una botella de vino Gran Reserva en la mano y una caja de puros "Cohíba" en la otra, y el cabello y la ropa totalmente desarreglados.
¿Qué ha pasado?... preguntó Rajoy al chofer, y este le respondió: Bueno, el granjero dueño de los cerdos me regalo esta excelente botella de vino, su mujer los puros "Cohíba" y su hermosa hija me hizo el amor tres veces de una manera salvaje.
¡¡¡Po´s, po´s!!!, ¿que les dijiste?
Les dije: Soy el chofer de Rajoy, Aguirre y Camps, y ¡¡¡acabo de matar a los tres cerdos!!!

Israel Hands ha dit...

El refotut del cas és que,a més a més de que el presidente tiene un plan de cara enfora,tmabé en té uns quants de cara endins.El darrer:els municipis de menys de ,encara no té clar si 5,10, 15 o 20.000 habitants,es fusionin per proximitat donant l´ajuntament al més gran d´ells.O sigui,que després del que els va costar a L´Ampolla,Camarles,La Cava (ara, i per als catalans del nord, Deltebre),i Sant Jaume d´Enveja,aconseguir la segregació de Tortosa,ara que els hi diguin que els foten l´ajuntament.També hi ha algunes comarques,com ara la Terra Alta,que només tindrien una població amb ajuntament (probablement Gandesa)i la resta dependrien d´ell.En fi,que voldria saber quin collons de Geògraf les ha assesssorat en aquesta nova centralització administrativa del territori.

Israel Hands ha dit...

Clar que també estava pensant en aquells pobles de castella,que entre ells hi poden haver més de 100 Km de distància.A veure com s´ho faràn.

Roy Batty ha dit...

La qüestió és ... què faran amb els funcionaris? Perquè, aquí, molt parlar però, si no els toquen, jo no veig enlloc les economies.

Roy Batty ha dit...

Un article que recomano: llegit a escolar.net. Rescate a España: diez claves para entender qué está pasando

Israel Hands ha dit...

L´artícle que has recomanat és més clar que l´aigua...i acollona que no vegis.
En quant als funcionaris,doncs si,a veure que en pensen fer.Potser els reciclaran i passaran a formar part de los cuerpos de seguridad,que sembla ser que els volen donar feina a base de be.

sinfu ha dit...

Un altre plan. Com que la situació d'Españñña!!! és desastrosa, el consell de ministres ha decidit condecorar als herois del desastre d'Annual, ara fa 100 anys, en previsió que d'aquí 100 anys el que quedi d'Españñña! els condecori per la seva desastrossa actuació....s'ha de ser previsor, pensarà el Marianu....

sinfu ha dit...

I seguint amb la sèrie, un article publicat fa un parell de dies a l'Avui

Roy Batty ha dit...

Well, sempre és més fàcil comparar Merkel amb Hitler. I Espanya amb l'imperi de la Guerra de les Galàxies. També de donar les culpes als altres de tot. I trobar com la sortida més fàcil de totes una independència que portarà en si una pluja de llocs de treball i de pasta per tothom. Jo, me'n recordo d'una conversa que vaig tenir en 1991 amb un metge sirià: me deia que no entenia com podia estar el Llobregat ple de merda i tenir les tasses d'atur més altes d'Europa. I que lo del Llobregat es podia estendre a mil coses. Vull dir que, en aquests moments, hi ha un munt de gent que està a l'atur i pagada per no fer res. I que hi ha un munt de coses que sembla que no es poden fer perquè no hi ha diners. A bon entendeur, Salut!

sinfu ha dit...

Ja sabem que això de culpar els altres sempre funciona molt bé. Que si els catalans, que si els jueus, que si els alemanys, que si els àrbitres, que si el jefe, la dona, la sogra, el veí, el de les calculadores robades....però al final sempre mola ser el primer en alguna cosa!

sinfu ha dit...

A Extremadura també tenen un pla, i fins i tot el voten en referèndum.

Roy Batty ha dit...

Si, era la noticia del dia a la premsa d'aquí. Quan creien que no entenien res amb la crisi i el deute que hi ha al país i la candidatura de Madrid pels jocs olímpics ... va i cau aquesta. Clar que, convocar un referèndum per veure que es fa amb 5'000 euros per tres pobles ...

Roy Batty ha dit...

Ep, Sinfu! Que si baixes de vacances a Sabadell, hi ha un xicot que pot llogar-te un apartament!

Israel Hands ha dit...

...i al cap de tants de dies continúa havent ministres (La ministra de Treball,nada menos)que,definitivament,han deixat la solució dels problemes econòmics del país en mans de la Verge maríamdeu i tots els Sants.Idèntic camí porta el batlle de Sevilla,després de la valoració que va fer sobre l´assistència dels sevillans a les processons de corpus,els quals :"creen mucho en Cristo y confían en su ayuda para salir adelante".

Roy Batty ha dit...

El que passa és que, com tu no ets creient, no saps que hi ha un Cristo del Trabajo. Home de poca fe!

Roy Batty ha dit...

Ja només faltava que el clima s'afegeixi a la crisi per donar el sentiment de que Africa comença als Pirineus.

Israel Hands ha dit...

Osti si ho vaig veure a la tv:la platja de la Marbella sota els efectes del Simun (que no Simón,no fotem) del desert.I jo tio,encara que no conegui el cristo del trabajo,tinc les meves creences

Roy Batty ha dit...

Mare meva! Me sé d'alguna mare deuria voler matar-les quan va realitzar que es van fer les faldilles amb les cortines del menjador. Per cert, que la penya que hi ha al darrera, me recorden els vells temps del Politburó en versió cutre.

Roy Batty ha dit...

Tant parlar de la relacio entre en Mariano i l'Angela ... Si és que, al final, tot s'acaba sabent.

Roy Batty ha dit...

Amb el permis d'en Sinfu, que ha estat qui l'ha enviat per email (i també, perquè no dir-ho, amb ganes de buidar la missatgeria de videos que es troben a youtube): Polònia: Bienvenido, Míster Defraudador

sinfu ha dit...

Enric González diu: "Nos creíamos ricos y somos pobres. Vale. Hay otras falsedades que hemos creído, o hemos querido creer, o quieren hacernos creer. Vamos con diez de ellas."

Roy Batty ha dit...

Acabo de llegir l'article. Senzillament bonissim!