dilluns, 28 de maig del 2012

Swiss Room Box - "Home on Board"

...Preocupats pel pobre Doc, que sempre està dormint a hotels de mala mort i menjant entrepans de dubtosa qualitat quan ha d'anar al Pirineu, els millors designers del país del Swiss Army Knife han parit el sistema que podeu veure en aquest vídeo. Naturalment, també hi ha una versió hivernal per vehicles més grans.
Us deixo punxar i, més enllà de la publicitat, imaginar els efectes col·laterals.

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Però que us he de dir? Acaba de sortir pel mòdic preu de 7'000 euros aprox. i trobem entre els primers clients un parell de catalinos que, desafiant la crisi, se'n van de viatge a Africa. En fi que, ja posats, jo crec que podem mirar de col·lectar un xic de pasta i oferir-li com regal a en Doc pels propers nadals, encara que no sé jo que'n pensarà l'Assumpta si li oferim el pack full options No sé, que'n penseu?

sinfu ha dit...

Jo crec que l'Assumpta no s'ho pendria massa bé, millor no forçar la cosa amb aquesta mena de regals, no fós que al pobre Doc li passi pel nadal com aquest paio.

Roy Batty ha dit...

Un humor molt fi, Sinfu. Estic segur que, si la mencionada ho llegeix, ho apreciarà en la seva justa mesura. De totes maneres, igual estem parlant d'una vídua. Aviam si resulta que'n Doc ha estat abduït pels extraterrestres des de la darrera vegada que es va passar pel GS i ningú ens ha informat!

sinfu ha dit...

Si ni el Doc es llegeix les entrades que publiquem! però igual és veritat això dels extraterrestres i s'ha convertit en el Guardián de las estrellas (per allò de que li agraden les birres!

Roy Batty ha dit...

Francament, no sé què pensar ...