dijous, 31 de maig del 2012

Tot el que volíeu saber sobre els mercats i la crisi ...

...Tot el que volíeu saber sobre els orígens de la crisi i l'acció dels mercats ... explicat de la manera més didàctica per en John Bird i en John Fortune: també coneguts com The Two Johns. Encara que el vídeo tingui ja tres anys, tot continua essent d'actualitat. Clar que, potser no del tot, que l'actualitat actual és molt més dura.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

En aquest vídeo només hi faltava en Long John!
Vaig veure el vídeo fa temps, i segueix igual d'actual.
I pel que fa als 10 punts, em fa pensar en quins seran els 10 manaments que li presentaran a España, ara que ja no cola allò de............

Israel Hands ha dit...

No sé tios,però un cop més la realitat està superant la ficció.Ara va i salta la Merkel defensant Rajoy i dient que el pobre ha heretat el problema del govern anterior i,clar, ha d´aplicar mesures molt poc populars.Això si,sobre els forats de les comunitats autònomes governades pel pp (Madriz i València,que van falsejar els comptes a base de be),i Bankia,res de res.

sinfu ha dit...

Més sobre mercats i la crisis.

Roy Batty ha dit...

Doncs jo estic d'acord amb na Merkel de que tots els problemes d'aquest país han estat heretats del govern anterior. Era el d'aquest tio, no? Es que hi ha gent que diu que està convençuda de que després va governar un altre, però ningú arriba a recordar el seu nom.

Roy Batty ha dit...

Proposo de donar un cop d'ull a l'emissió del 20 de Maig de Salvados amb l'entrevista a José M. Gay de Liébana(UB).

sinfu ha dit...

Molt gràfica l'entrevista....i mira tu com se n'enfoten a Grècia (l'humor no s'ha de perdre mai!) dels nostres mals.

Roy Batty ha dit...

Si, ja l'havia vist ... En fi, com deia un altre entrevistat, fa part de l'ADN del Sud de continuar amb el somriure i, al mal temps, bona cara.