dimarts, 9 d’abril del 2013

Geògraf Solitari: ja hem superat les 60'000 visites !!!

geògrafs sense fronteres
Segurament no recordareu que el passat 22 de desembre vam superar les 50'000 visites. Doncs bé, el passat diumenge 7 d'abril vam superar les 60'000 visites, gràcies a dos pics massius de gairebé  600 visites cadascun els 5 i 7 d'abril (fonamentalment penya dels USA especialment interessada pel VIIè Congrés Espanyol de Biogeografia, però també pel calendari de les castelleres de Poble Sec). Contràriament al que ens volia fer creure en Doc i el seu labo d'estadístics sense fronteres, l'origen de les visites i els temes consultats desmenteixen doncs formalment que en Sinfu canvii compulsivament el numero IP del router de casa seva i punxi compulsivament les pàgines del GS. Després de saludar els més de 1'800 amics americans que ens han visitat aquest darrer mes, voldria saludar també els més de 100 amics alemanys, els mes de 50 francesos, els mes de 40 russos, els 25 neerlandesos, els 15 britànics i enviar també una salutació molt especial als set coreans que hauran necessitat 10 i ajuda per enganxar de què carall va el nostre bloc.

Per cert, no sé si us vaig dir que els de Google estaven donant-me la vara per si volíem ficar publicitat al nostre blog i fer-nos una pasta. Jo els vaig respondre amb aquella frase lapidària mexicana: La patria no se vende, la patria se ama y se defiende! I gràcies a aquest gest d'orgull podem continuar dient, amb el cap ben alt, el mateix que deia aquell gran alcalde de Barcelona que fou en Rius i Taulet davant del pressupost astronòmic dels treballs de la Exposició Universal de 1888: Hágase lo que se deba, y débase lo que se haga (Sinfu, la cita no era d'Esteso y Pajares a Los Bingueros, però gràcies per recordar-me-la).

1 comentari:

Israel Hands ha dit...

I els visitants coreans deuen ser del Sud,imagino.Clar que,ben pensat, no m´estranyaria gens que fossin del Nord i aquest tarragoní els hagi fet cinc cèntims del nostre país.