dissabte, 20 d’abril del 2013

"Irlandesos" catalans

De la mateixa manera que podem enxampar al Doc en plena acció disfrutant d'unes cerveses amb els seus alumnes, gràcies al "iutub", també ens assabentem del que passa amb d'altres membres i ex-membres de la tripulació. Gràcies a la promoció que s'ha fet des del GS i amb el treball de camp i sobretot, de barra, que ha dut a terme el Doc, el pub de l'Orlando, el 1916, ha rebut a les càmeres de TV3. La ressenya del "iutub" diu que:

Hi ha molts catalans que se senten atrets per la cultura irlandesa i els d'aquest capítol en són dos exemples apassionats. L'Orlando ha aconseguit que el seu pub de Cerdanyola no es diferenciï dels pubs rurals d'Irlanda: la decoració, la música, les begudes ... l'ambient en general o, com en diuen en gaèlic, del "bon rotllo", el 'craic'. Els Irish Corner i els Claddagh Ring Dancers són un grup de músics i de ballarins, respectivament, que actuen sovint al local. Els grups es van crear aquí, esperonats per la seva passió en comú. Avui, a més, celebrarem amb els Claddagh un berenar molt especial.

Des  d'Hibèrnia, com a català irlandès, em pregunto si, tenint com tenim al Doc com a habitual del 1916, i amb la facilitat de la que gaudim per poder-se comunicar a la velocitat de la llum quan cal ... per què l'Orlando no ens ha convidat encara a una de les festes del seu local? Per què el Doc segueix fotent-se les birres per la perilla, i nosaltres no? Bé, en Roy no pot beure birra, ja ho sé, però un got de vi sí que pot. Orlando, tira't el rotllo, home!

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Com avui és l'aniversari d'en Orlando i el tio és més generós del que dones a entendre, m'agradaria fer extensiva a tota la tripulació la invitació que va enviar-me per Whatsapp per veure, demà a les 21h00, al programa Karakia del Canal 33, el programa sobre el 1916. Ara, per beure, el que és diu per beure, el malparit no m'ha enviat cap invitació. Segurament que ens sortirà amb l'excusa de que'n Doc, quan es posa, beu per tota la tripulació.

sinfu ha dit...

Ho "beus"? Jo ja ho sabia que el Doc....

Roy Batty ha dit...

Si. A mi el que m'empipa es que sempre està intentant fer-li creure a la seva dona que es passa la vida al laboratori d'anàlisis d'aigua i el que està fent és analitzar les birres de l'Orli.

sinfu ha dit...

I del Long John, què? segur que hi va d'incògnit, amb el Doc, i li diu a la dona que hi va a fer ioga! o que va al teatre per veure una obra medieval

Roy Batty ha dit...

Home. En Long John amb la creu de Sant Jordi ... no sé jo si ... Clar, que si fos en Hands ... Ho dic per lo del 'Golfo', clar. Que no se mal interpreti, sisplau.