dilluns, 8 d’abril del 2013

immaterialització: tuneIn i el punk rock cèltic


TuneIn és una aplicació que, instal.lada sobre un smartphone, una tableta o altres dispositius et permet accedir a més de 70'000 emissores de ràdio d'arreu del mon en live. Una de les meves emissores preferides és Celtic Rock Music que, curiosament, emet des de Leverkusen (RFA). Normalment l'escolto al smartphone o a la tablet (de vegades tindreu problemes des d'un PC). Un dels grups que vaig descobrir en aquesta emissora va ser Bastards on Parade. Es tracta d'un grup gallec que porta el mateix nom que un conegut tema dels Dropkick Murphys i que toca un punk rock cèltic amb un accent anglès que, com confirmarà en Sinfu, és força particular (veure al vídeo d'aquesta entrada). Un altre grup que he descobert recentment son The Moorings. No puc confirmar si tots els membres del grup son francesos, però tenen tres temes que m'agraden molt: Friendship, Away From Home i Working Class Heroes.

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Vaja Batty,veig que vas a tope amb el celtic punk rock.Per si és del teu interés inc un parell d´enlaços del feisbuc que potser t´interessen:un és una emissora de ràdio ,Paddy Rock i l´altra és una nova banda de Xixón The Cilvrnigans,que a mi m´agraden força.

Israel Hands ha dit...

Per cert,la guitarra dels Cilvrnigans tocava amb Brutus Daughters.Us deixo un altre video,aquest en directe

Roy Batty ha dit...

Justament, Paddy Rock Radio és una de les estacions que també es poden escoltar a TuneIn. Per cert, imagino que sabeu que Paddy és un pejoratiu de Patrick amb el que els irlandesos son coneguts en altres països anglosaxons.