dimarts, 16 d’abril del 2013

l'avenir nous dira ce que le futur nous réserve ...


Una entrevista d'en Manel Fuentes a na Anna Cabré. Just dir que hem conegut na Anna molt més en forma: Fer escenaris de futur no està malament si entenem que només són escenaris, però sempre és important que n'hi hagi més d'un; En aquests moments, amb tot el que està passant, un dels grans problemes és que no podem veure el futur ... Cada setmana, les noticies de la setmana anterior s'han quedat petites, perquè n'han sortit de noves ... Jo crec que, sense tenir un doctorat, el president del FC Sion va ser molt més assenyat quan va llençar aquella frase lapidària que li va fer guanyar el Champignac d'Or 2007: l'avenir nous dira ce que le futur nous réserve ...
Aviam si ens entenem. En el passat, quan les coses semblaven que permetien de preveure el futur, economistes, sociòlegs, demògrafs, etc. van elaborar teories que, ara que hem arribat al que llavors era el futur, hem vist que no tenen res a veure amb la realitat. Fer ara prova de retenció per dir que un dels grans problemes del moment és que no podem veure el futur, quan al passat no vam saber veure el present ... francament ,,,  I sobre el tema de que els polítics no poden fer política perquè totes les directrius polítiques venen de fora ... En fi, era divendres pel mati, imagino que hi havien ganes d'acabar la setmana i ... què carall! un dia dolent el te tothom, no?  Una abraçadota i un petó molt fort, Anna.

2 comentaris:

sinfu ha dit...

Aquesta dona, com a futuròloga no té futur...o sí!

Roy Batty ha dit...

Home, per començar, té un passat que ja voldríem. I per continuar, a ella la inviten als 'Matins', cosa que encara no han fet amb en Toni d'EFE (que jo sàpiga). Altra cosa, és la corda fluixa sobre la que es troben les disciplines que treballen sobre la prospectiva.