dimarts, 28 de maig del 2013

El darrer viatge del polifacètic J.B.

El passat dissabte dia 25 de Maig ens va deixar en Jordi Bayona. Recordarem  les seves anècdotes i històries que sempre tenia a punt: guerra i posguerra, crítica a la dictadura a través del teatre independent, el cinema, les motos, els còmics, els llibres, les seves estades a París i a Mèxic D.F., i els seus orígens amb arrels a Eslovènia, Àustria, Alsàcia,Vic, França ... Fins al darrer moment no va parar de fer coses i de ben segur que ha deixat més d'una tasca per acabar.
Us deixo els enllaços de tant trista notícia del Ara i de El Períodico, i a diferents blocs: Mortadelón  o Maginoteca. En fi, que tingui molta sort allà on sigui que ha anat.

2 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Si teniu ganes de llegir sobre la seva trajectoria passeu-vos pel f`rum de la T.I.A.

Roy Batty ha dit...

Collons, Hands. Malgrat el phone, no he pogut reaccionar abans al blog perquè tenia problemes amb el wifi enllà on estava. Ha estat una gran pèrdua, si. I una d'aquelles que't toca de prop quan, com en el meu cas, t'has passat la infància recollint metralla durant la setmana esperant la sortida del Mortadelo. I ja de més gran, acomplint el somni de comprar-los enquadernats. On vulgui que estiguis, moltes gràcies per tots els bons moments, Jordi!