dilluns, 27 de maig del 2013

oceans ...


El vídeo d'aquesta entrada correspon a un extracte del film Oceans, dirigit per Jacques Perrin and Jacques Cluzaud. Encara no he vist aquest film, però he vist tants extractes que segur que ja he vist un bon tros. De totes maneres, tal i com el presenta el trailer, els extractes dels que us parlava i les critiques que he llegit del film ... S'haurà de veure, companys. Més que res perquè tinc el sentiment de que hi ha quelcom de veritat quan els directors diuen allò de: Vous pensiez connaître l'océan. Vous allez le découvrir.

2 comentaris:

sinfu ha dit...

I ja que parlem d'oceans i de pel·lícules, he vist : The Life Aquatic with Steve Zissou ? Aquí teniu el trailer

Roy Batty ha dit...

Sinfu, estic segur de que entre El acorazado Potemkin i La Hoz y el Martinez també podem trobar algunes analogies ... si ens hi fiquéssim.
En fi, no he vist el film del que parles, però he llegit al wiki les seves ressenyes en anglès i en francès i m'he partit la caixa de riure amb els clins d'oeil que es mencionen (llàstima per la versió espanyola del wiki, tant insípida que sembla escrita pel critic de cinema de El País). Particularment, me moria de riure pensant en la cara que posaria el comandant Cousteau si l'hagués pogut veure en vida.