dijous, 4 de desembre del 2014

el PP comença a fer PPor

Traient pit per la posició defensada pel partit després de la consulta del 9N,  el PP voldria extrapolar la estratègia que va seguir a Catalunya i aplicar-la a les properes cites electorals a Espanya. I és així que, segons fonts mal informades de pèssima confiança a les que ha tingut accés el GS, el PP estaria avaluant les següents estratègies:

En primer lloc, incloure un article a la Constitució segons el qual votar qualsevol altre partit que el PP seria il·legal i susceptible d'una multa administrativa, l'import de la qual seria transferit directament a la caixa del partit.


Com una eventual abstenció massiva posaria en una situació difícil al partit, la segona opció passaria per no presentar-se a les eleccions i capitalitzar com a vots propis totes les abstencions, vots en blanc i nuls.

La tercera opció, passaria per emular la relació entre Pablo Iglesias (Podemos) i Tania Sánchez (IU). Veient-los venir, en Manuel Pimentel no va estar d'acord amb que enredessin l'Alicia Sánchez-Camacho amb l'Albert Rivera i, com professional en estratègies de negociació y resolució de conflictes, va defensar aquesta idea: si Mariano Rajoy volia continuar sent candidat a la presidència hauria de ser ell qui hauria de buscar-se la vida amb Rosa Díez (UPyD). Una proposta que, malgrat ser recolzada amb entusiasme per Esperanza Aguirre, no va ser aprovada per l'executiva del partit.