divendres, 12 de desembre del 2014

greetings from lausanne

Aprofitant la pausa del migdia a la feina, sovint surto a fer una passejada fins el llac i a fer un tomb pels voltants del port d'Ouchy. Dimecres passat, realitzant que teníem una visibilitat com feia dies que no en gaudíem (et deixo imaginar!), vaig fer un parell de fotos que m'agradaria compartir amb tu.

Per ser-te franc, hauria d'afegir que ahir sí que va fer un dia assolellat. I que la visibilitat dels Alps era molt millor. La veritat però, és que havíem organitzat un dinar amb uns companys de la feina al Café Romand i, posats a escollir ... donat que soc diabètic, vaig decidir-me per una choucroute paysanne!  Més que res, perquè pel matí havia anat al metge a fer-me una analítica, i tenia el ferm convenciment de que el que anava a cruspir-me no me delataria als resultats ni del colesterol ni dels triglicèrids. Just per informació, la choucroute estava igual de bona que el vi d'Epesses!

2 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Celebro que la visibilitat a Lausanne comenci a ser bona,que deurieu portar uns quants dies a fosques.
No saps quina bona pila de bons records m´han portat les fotos,els teus comentaris sobre el café Romand i,com no,el vi d´Epesses!

Roy Batty ha dit...

Doncs sí que vaig recordar-me del dia que vam anar a menjar al Café Romand: també de la truita d'en Doc. Però mentiria si digués que vaig menjar-me la choucroute amb un sentiment de culpabilitat.

Amb la penya de la feina estàvem parlant de fer un salt a un restaurant de la Guia Michelin: Au Chat Noir. Un dia que el menú tingui bona pinta, perquè pel que fa al preu de la carta ... En tot cas, al chef sembla que li fa profit el menjar del restaurant!