dimarts, 10 d’agost del 2010

ENDEVINALLA

Comença una sèrie d'endevinalles perquè li seguiu la pista al Doc durant aquests dies:
Qui surt a la foto?
On està feta?
Pista: la samarreta del de l'esquerra de la imatge és una falsa pista (tot i que a l'individu que la porta ja li agradaria que no ho fos, de falsa)
Premi: cap, òbviament! (però sempre podem mirar de beure'ns, quan ens veiem...)

9 comentaris:

Roy Batty ha dit...

El tio amb mitjons negres i sandàlies, intenta fer-se passar per alemany, però no ho és. Als arxius del FBI se'l coneix com Signore Andolini. L'imatge correspon a un mirador que hi ha prop de la casa on l'Andolini i un altre membre de la família, guarden el material i els invitats als que els hi dona les sabates apropiades per una llarga passejada pel port de Palerm (podeu fer un zoom invers a l'imatge per veure el context geogràfic si voleu més precisions). He resolt l'endevinalla, doc?

Pierre Nodoyuna ha dit...

M'has deixat sense paraules, Roy, la teva sagacitat no té límits...

Roy Batty ha dit...

Home, és que aquesta era molt fàcil. Prova amb d'altres fotos i aviam si també me'n surto.

sinfu ha dit...

Pel que sembla...el de les sandalies no era el de les calculadores robades? encara es dedica al whiskey irlandes? amb aquestes amistats Doc, un dia d'aquests acabaras al trullo...

Roy Batty ha dit...

No et preocupis, Doc. Encara que, amb el teu historial de complicitat amb el crim organitzat, no et salven ni els advocats de la COPE, pots comptar amb el team del GS. Farem l'impossible per que no et faltin mai a la garjola un bon pernil, fuets i tots els cartrons de tabac que't puguis fumar. No et deixarem mai sol, Doc.

Roy Batty ha dit...

Per cert, algú estava al corrent d'aquesta nova línia de recerca en geografia?

Roy Batty ha dit...

Us diuen alguna cosa en Fritz Lang i Metròpolis? Bé, hi ha una versió més moderna que us suggereixo de veure a la rubrica: De la primera metrópolis a la ciudad territorio: el cambio de escala del gobierno urbano. Genio y figura, companys!

sinfu ha dit...

Pierre, després de veure el video del teu amic, parlant d'urbanisme i ciutats, i tal i com està la cosa amb les trames de corrupció, com les del cas Pretòria, si no vas amb compte, un dia d'aquests apareix a casa teva la Benemètita i en Garzón! Tas avisat....

Roy Batty ha dit...

Va, Sinfu. No li diguis això que'l ficaràs trist i encara li haurem de cantar alguna cosa que li recordi als pingüins antàrtics.