diumenge, 1 d’agost del 2010

Felicitats, Sinfu !!!

Si, amics.Divendres va ser l'aniversari d'en Sinfu i cap de vosaltres se'n va recordar. Cap de vosaltres li va regalar ... què se jo? un pernil, un mortadelo, una caixa de Moritz o 47 kg de sal. Cap de vosaltres es va recordar del seu aniversari. A mi m'ho va haver de recordar ahir mentre vídeo-xatejàvem. Sense recança, companys! Fem junts un homenatge a aquest català universal. Aquest home que ha travessat oceans defenent amb convicció les seves idees i no cedint mai a la tentació lubrica del munt de admiradores que sempre li han corregut al darrera (ahir, sense anar més lluny, mentre xatejàvem, en tenia una estirada al sofà que s'endevinava al darrera de la webcam). Si, camarades, en Sinfu obria els ulls (bé, es diu que, vist lo vist, va decidir de seguir dormint uns  dies més) un dimarts del 30 de Juliol de 1963. Una temperatura agradable, que no va passar dels 29°C i un cel amenaçant xàfecs (aviam, que ningú aprofiti ara per extrapolar, eh?). Cent anys després del naixement de Henry Ford, 16 anys després del naixement d'en  Arnold Schwarzenegger i 15 de Jean Reno. El mateix dia que naixien Lisa Kudrow, però també el protagonista d'un dels films que més li ha costat de comprendre: Laurence Fishburne. El mateix dia en que la princesa Margarita feia donació del seu vestit de novia (dissenyat per Norman Hartnell) a l'exposició permanent del museu de Londres (pàgina 32 de successos de l'ABC del dia del seu naixement). Si el dia abans, a Gandesa, s'havia celebrat el dia de la província de Tarragona, per recordar el XXV aniversari de la Batalla de l'Ebre, el 30 de juliol es van enregistrar dues explosions a Madrid: una a la Direcció General de Seguretat i l'altra a la Casa Sindical (ETA no actuava encara, qui seria?: El atentado es significativo por el lugar en que se produjo y por su indudable conexión con los frustrados planes de crear en el extranjero una visión errónea de la normalidad y buen orden en que se desenvuelve la vida española). Moltes felicitats i per molts anys, Sinfu. Que hagis pogut trobar en la dona que tenies estirada al sofà de darrera de l'ordinador tota la companyia que no t'hem pogut donar la tripulació d'El Flint.

12 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Sinfu, Jaime Bergman ... no és cosina teva, oi?

sinfu ha dit...

doncs si, és una de les meves cosines que per cert, estaria encatada de convidar-vos a unes cerveses si mai no veniu per aquestes terres...

sinfu ha dit...

Roy, quin detall el teu...bé, els pernils els podeu enviar quan volgueu, i si són de Jabugo encara millor, que jo no faig boycot als productes espanyols....

sinfu ha dit...

i en agraïment al teu post Roy, fes una copeta de Tullamore si encara te'n queda...i si no un gotet de tequila, ja saps, amb una mica de llimona i sal, que segur que encara tens el rebost ple!

sinfu ha dit...

El John Ford, l'Arnold, ....sort que no vaig néixer el dia abans com en Benito Mussolini!!!

Roy Batty ha dit...

Me sembla a mi que, ara que coneix la teva cosina, en Doc igual canvia les glaceres xilenes pels dipòsits glacials de Donegal. Més si convida a birres, és clar. Personalment, crec que'n Doc seria capaç de venir a veure't amb un pata negra. Jo m'acontentaré per ara amb un gotet de Tullamore.

Roy Batty ha dit...

Per cert. Tu molt queixar-te de que ningú t'ha felicitat l'aniversari i resulta que'n Rivers va fer anys (50!!!) i ningú s'ha recordat de dir-li res. Moltes felicitats, Rivers.

Israel Hands ha dit...

Sinfu,per molts anys.I la sal te la guardo,que consti.

sinfu ha dit...

Hands, ja intentaré passar a buscar la sal un dia d'aquests...en bossetes d'un kilo. ok?

Israel Hands ha dit...

Home,si la vens a buscar pots triar el format.

Roy Batty ha dit...

Jo li aconsello els sacs de 25kg. Es un regal difícil d'oblidar.

Roy Batty ha dit...

Per cert, ja vau trucar el 13.08 a la tia Emma per felicitar-la?