dimecres, 25 d’agost del 2010

Laguna de Fuente de Piedra

La calor era insuportable (40°C) a les dotze del migdia però la meva mare estava a casa d'una cosina a un poble anomenat Humilladero, a prop d'Antequera i jo vaig decidir escapar-me fins a l'hora de dinar. L'opció A era anar a comprar el diari i prendre refugi en un dels bars del poble, i l'opció B era la de visitar la Laguna de Fuente de Piedra, situada a pocs quilòmetres al poble que porta el mateix nom que la bassa d'aigua. Era "un marco de incomparable belleza" però fins i tot les cigales s'ho pensaven dues vegades abans de cantar massa seguit, perque la calda et fregia en sec. Després de passejar-me 20 minutets i prendre algunes fotos vaig haver de sortir per cames i amagar-me una estona en un bar amb l'inestimable ajuda d'una cervesa Alhambra de 6.4c i una tapa de llom que trencava la pana. Welcome to los Llanos de Antequera!

20 comentaris:

Roy Batty ha dit...

O sigui que, finalment vas seguir les dues opcions (A i B). No si, lo teu amb els bars ... Per allò de la costum, no et prendries una Alhambra poc habitual, oi? De totes maneres si la reserva acull la mayor colonia de flamencos comunes de la Península Ibérica per mi que, amb la calor que feia, estaven tots de juerga al bar amb tu, no? Vinga, confessa-ho !!!

Roy Batty ha dit...

I ja que parlem de flamencs, lligant amb l'historia de la vaca suïssa d'en Joan Oliver, us proposo de veure aquest vídeo intercultural.

sinfu ha dit...

La cervesa era força similar a la Woll-Damm i llegia tot sol El País...Ara que de la juerga ja us en parlaré més endevant.......

sinfu ha dit...

A Fuente de Piedra, després de la birra vaig comprar dos melons de Benamejí, que tenen molta fama i una síndria gegant per 4 euros, cosa fina...

Roy Batty ha dit...

Home, lo de la passió per comprar-te dos melons de Benamejí s'entén millor quan dius que estaves tot sol. Lo de la síndria gegant ... En fi, imagino que tenies molta calor. Sobre la juerga amb els flamencs ... i les flamenques, recorda que'ns has de fer 5 cts en quan puguis, val?

Israel Hands ha dit...

Osti nen,vas anar a passar uns dies a un entorn idèntic a les Salines.La Laguna de Fuente de Piedra és una de les àrees de cria del flamenc a la península ibèrica tot i que,com que no sempre hi ha aigua,hi hanys que no ho fan.

Israel Hands ha dit...

Collons Sinfu:cevesa,melons i més de 40ºC,una barreja explosiva.Explosiva en el sentit literal,no sé si m´entens.

Israel Hands ha dit...

Vaaale,volia dir si no vas anar tot el dia de caguetes.

Roy Batty ha dit...

Home, Hands! Que a Sabadell també se'l coneix pel seu altre nom: Sir Fortasec.

Fluvià Rivers ha dit...

Jo vaig estar a la Bretanya prenent bones cervesses... Ara, on hi hagi una Leffe...

Roy Batty ha dit...

No, home, no ... A Bretanya tenies que estar bevent Sidra, home. Que'n tenen de molt bona. Vinga, fes-nos bavejar, ara que ja sabem què vas beure, digue'ns també què vas veure?

Israel Hands ha dit...

Sidra i...Calvados.Mr.Rivers,no em diguis que no et vas baixar una ampolleta.Home,ho dic per què potser la Ratafia ja no et diu res.

sinfu ha dit...

tants anys de carrera i de docència, i vas a la Bretanya a beure cervesa belga???

Roy Batty ha dit...

Ja tens raó, Sinfu. Al menys una Britt, home. I sinó, deixar-te caure per una brasseria, Rivers. Dit això i tornant a la geografia ... Haaands! Que Calvados no és a la Bretanya, sinó a la Normandia. I ja per acabar amb el tema dels melons ... heu vist quin parell de melons que porta aquesta noia?

Fluvià Rivers ha dit...

Tranquils, tranquils!!!! Vaig prendre de tot eh, la sidra, el calvados, les ostres, musclos i d'altres cerveses de la zona...l'únic que dic és que la Leffe m'agrada...m'explicat malament!!!

Roy Batty ha dit...

Doncs, no és per res. Però has caigut de quatre potes i ara acabaràs passant per l'alcohòlic n°1 de la tripulació d'El Flint. Nchst! Jesus, que tropa! que deia aquell.

Israel Hands ha dit...

Glups! Sorry

Roy Batty ha dit...

Si, tu ara disculpat. Vas ser tu que me'l vas iniciar en aquest vici lleig que és la beguda i ara aquí fent-te el víctima mentre el pobre xicot està tant mort de vergonya que ni s'atreveix a escriure!

sinfu ha dit...

De fet, si algú és culpable ( i la seva trajectòria com a col.leccionista així ho demostra) aquest és en Doc que ens va iniciar ja fa molt de temps en món mundial de la cervesa...i si no és veritat que ho digui!

Roy Batty ha dit...

Home, si. Perquè lo de fer-se la cresta de colors, va ser sota l'influencia d'en Hands. I sobre els intents d'algun membre de la tripulació per fer-lo soci del Real Madrid, millor que no digui res.