dimecres, 25 d’agost del 2010

Traffic Jam a la Xina

Bé, en Cortázar ja ho havia anunciat i ningú no li va fer cas...

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Jo n'he viscut un parell d'embotellaments monstruosos a les autopistes franceses (un, tornant de vacances, el pitjor que't pot passar després d'una pila d'hores conduint) i, la veritat, com diu en Cortàzar, acabes agafant-ho amb fatalisme oriental, petant la xerrada amb la penya i demanant-te on collons podràs anar a pixar quan t'arribi.

sinfu ha dit...

Jo vaig passar tres hores a un túnel de la ronda del litoral, un dia de juliol d'aquells que ofegen, sense aigua, ni telèfon, ni tabac, i rodejat d'una mala maror que es barrejava amb la suor...això si, uns gitanos que escoltaven rumba catalana em van convidar a un cigarret i a un tall de síndria que em va saber a glòria!

Roy Batty ha dit...

Sense tabac! Deu meu ... i quina cara de desesperació que deuries fer perquè t'oferissin un tall de síndria. Segur que no et van oferir també la cabra que portaven? No, aviam, vull dir per pujar-la a un taburet i tocar-li algo amb el saxo. Mira, me sembla que millor ho deixo córrer que, igual hi ha algú que no sap de que va, i es fa una idea equivocada sobre tu.