dilluns, 30 d’agost del 2010

Dawkins i Maher: tolerància i provocació


Richard Dawkins és conegut per ser un dels més combatius defensors del racionalisme, del pensament científic i de l'ateisme.Una altra senzilla, però aplicada al subjecte de discussió, molt bona. A més, que el tio és divertit de collons, sobretot quan un altre ateu convençut, Bill Maher, li obre un espai a un dels programes de més audiència de la TV dels USA. Parlant de Bill Maher, no us perdeu això, és boníssim! I aquest, aquest és encara millor! I millor que pari.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

Gràcies a 10 que hi ha ments com les seves. Que la llum divina els il.lumini i que perseverin en el recte camí que els hi ha traçat nostre senyor...

Fluvià Rivers ha dit...

Companys!!! Bona diada i bon dia a tothom!!! Feia la tira que no em passava...a veure si tinc més continuitat!!! En aquest moment són Festes del Tura i les estic gaudint molt!!! Dilluns tornem a la rutina!!! Una abraçada a tota la tripulació i fins aviat trempats!!!

Roy Batty ha dit...

Home, Rivers! Val que m'imagino que no seràs el Cap de lligamosques, però aviam si ens fas 5 cts. de com ha anat la festa major d'Olot.

Fluvià Rivers ha dit...

Doncs hi ha hagut de tot... Quimi Portet, Miquel del Roig, Els amics de les arts,Tokyo Ska paradise orchestra, Discipulos de Otilia, Freddy and the Playboys, La Diferencia,Empalmaos rumba, Los Mejores, Stukat del bolet,, Cesk Freixas, Jessica Mellado, La Pegatina...Per triar i remenar...uns coneguts i d'altres que ho són a casa seva!!! Molta gent i molt xivarri!!!

Roy Batty ha dit...

Bé, jo diria que rumba, salsa, ska i l'actuació d'altres per dir que també es contracta gent del país. Me'ls he escoltat a tots pel youtube, car només coneixia en Cesk Freixas (sorry, la k del seu nom sempre me fa somriure). No havia escoltat mai Els amics de les Arts, tampoc en Miquel del Roig, Stukat del bolet, Freddy and the Playboys, La Diferenzia, Empalmaos Rumba, Los Mejores, Jessica Mellado,La Pegatina . De la llista, me quedaria amb els Discipulos de Otilia i els Tokyo Ska Paradise Orchestra. Aviam que diuen els altres ...

Israel Hands ha dit...

Només conec l´ska dels Discípulos de Otilia.De la resta,n´he llegit alguna cosa dels Amics de les Arts,però no he escoltat res.

Roy Batty ha dit...

Doncs connecta el youtube, Hands! I fes-nos 5 cts. que ja saps que, pel que fa a la musica, tu ets una autoritat en la matèria. En Long John ja no compte. Com me sembla que està ja perdut per la causa, l'acabo de denunciar a l'Amical del Gènere com teòric del geo-masclisme i als boixos nois com teòric del geo-madridisme i m'han donat una pasta (els pirates som així). Barra lliure, tripulació del Flint !!!