dissabte, 31 de juliol del 2010

MANEL & MANEL

De tota manera, mirant els detalls de la foto, l'horari no semblaria tan intempestiu...
dijous, 10 de juny de 2010, 18:32:52

21 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Aviam, que o tu tens una visió de heroi de còmic o jo la d'un anti-heroi del mon real. En fi, tot aixo per dir que jo no he vist els horaris per cap lloc. Ara bé, el que si he vist, és que la botiga és deia Manel&Manel. Però que després li van afegir un altre &Manel al toldo. No seràs tu, oi?.
En fi, crec que ens estem endinsant en l'apassionant mon del periodisme d'investigació (estil El Mundo i Antena 3) i necessitem agrupar tots els elements de la recerca en aquest post. Vaig a veure què trobo al passat i ho classificarem en aquest post per centralitzar les nostres investigacions. Com en Sinfu viu a les illes, viu amb una anglesa apassionada per l'art i té una filla que veu de uvas a peras, crec que millor que el nomenament de Inspector Barnaby caigui sobre ell.

Roy Batty ha dit...

Pierre Nodoyuna: 31/07/2010 20:37:00

Per parts, com diu la Prats:

1, el Lluís el vaig conèixer fent un viatge fora d'horari i em va trobar la cartera que havia perdut a la barrera d'entrada del parc... i quan me la va tornar es va negar en rodó a acceptar-me cap mena de compensació.

2, És veritat que no és una amistat d'aquelles profundes (com ara la nostra, que ja poden passar mesos sense dir-vos res i encara m'accepteu quan hi torno), però el cert és que quan ens trobem (sempre a Boí o al parc nacional, tot s'ha de dir), als dos ens alegra molt veure'ns.

3, Tot i que cada vegada que passo per Barruera m'hi fixo, encara no he trobat mai la botiga oberta, però la culpa és meva pels horaris que gasto. Com que no sé adjuntar una foto aquí, us la faré arribar d'una altra manera. Tanmateix, no estic segur que tingui ganes de xerrar amb el Manel, la veritat és que li recordo la cara, però de conversa cap ni una. Res en contra d'ell, però tampoc a favor i, menys encara, ganes de demanar-li cap descompte..

Roy Batty ha dit...

Estic confús. Aquesta historia que'ns acabes de descriure amb en Lluís la coneixia d'un film que vaig veure fa molt de temps i m'ha costat molt de recordar-me. Els protagonistes estaven a una presó i, al film, la cartera del teu relat, era una pastilla de sabó que, en caure, va donar lloc a una gran amistat.

Roy Batty ha dit...

Roy Batty: 17 d’octubre de 2008, Quien sabe donde: en Manel
On podeu trobar la botiga, els phones, adreça email ... Que ja fa dos anys, tios!

Pierre Nodoyuna ha dit...

El que volia dir amb la intempestivitat dels horaris de quan passo per davant de la botiga (o la manca d'intempestivitat) és que la fotografia està presa el dijous, 10 de juny de 2010 a les 18:32:52. Potser és que feien horari intensiu (de vuit a ocho, per exemple, com deia el meu pare)

Roy Batty ha dit...

Home, jo un dia que vaig trucar, se'm va posar una venedora sud-americana que semblava molt simpàtica. Canviant de tema, podria ser que estiguessin tancant caixa a aquesta hora?

Israel Hands ha dit...

Localitzat i,definitivament,és ell.Només us heu de fer socis del facebook (si no ho sou ja,of course)i contactar amb ell.Tot i no portar barba,no pot ser ningú més..i jove que s´aguanta el paio.Preneu nota:"http://ca-es.facebook.com/people/Manel-Pallares-Perna/1634650258"

Israel Hands ha dit...

I encara he investigat una mica més i...qui es troba entre les seves amistats?...Inma Mayol,sí senyor.La connexió d´en Fluvià la podriem fer bona ja que tots dos són veïns allà a Olot.Potser en Doc té quelcom del tema controlat.

Israel Hands ha dit...

Per cert,per què serà que la Montse té una llauna de San Miguel en primer pla a la seva foto principal?

Pierre Nodoyuna ha dit...

De controlat res. Ara, per la Montse Mallol (que no Inma Mayol) sí que sembla no haver passat el temps... O és com les fotos de la major part de la gent del departament de geoghrafia de la uab, que el temps sembla no haver passat perquè, efectivament, no n'havia passat gens quan es van fer la foto...

Roy Batty ha dit...

Ep, tios! Que si us mireu l'històric del GS veureu que havíem localitzat na Montse i que era jefa de no sé quina historia cultural (ara no tinc temps, però si us ho mireu la trobareu: fins i tot un enllaç on havia un article on l'entrevistaven).
I si, collons si és el Manel! El que passa és que, ara t'has descobert, Hands. Vull dir que m'estava demanant per on corries, que no et deixaves veure tant sovint, i resulta que pel Facebook, eh pillin? En fi, si t'arriba, els saludes de la nostra part i els dius per on correm. Sobre la Françoise ... dir que jo no la vaig tractar gaire i no la conec apenes.

Israel Hands ha dit...

Ja,ja,ja...clar,Montse Mayol,en què collons estaria pensant jo?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Una llàstima, Roy, això de la FBR (vull dir l'oportunitat perduda de no haver-hi intimat). I tu, Israel, suposo que pensaves en el Saura... i encara hi deus pensar una mica: és maLLol i no maYol

Israel Hands ha dit...

Pierre,no em facis cas que ja porto més de cent dies seguits treballant i la sal ja m´ha traspassat al cervell.

sinfu ha dit...

vaja vaja....la Montse Mallol!!!!!!! en Manel sembla més jove....em pregunto com s'ho fa...

Roy Batty ha dit...

Bé, potser que la mare d'en Manel continua cuidant-li aquelles plantes tant boniques que tenia i que tant ens feien gaudir després de menjar-nos les truites paisanes. Sobre el fet de no haver intimat amb FBR ... Doc, ara no t'enganxo si ho dius amb segones de canvi o no.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Segones és un número ordinal que es queda força curt... Només et diré que per a molta gent passa per ser, amb diferència, la pitjor professora que ha tingut mai.

sinfu ha dit...

Així que la FBR és considerada la pitjor docent del dept...qui és el pitjor?

sinfu ha dit...

Per cert Roy, jo visc amb una escocesa, tot s'ha de dir...

sinfu ha dit...

I parlnt de la Montse Mallol, jo recordo haver-la vist vàries vegades amb el Manel, el que no sé és si hi havia tomàquet o no....

Roy Batty ha dit...

Tomàquet? Bé, diguem que a ell li feia una mica més de cas que a d'altres (i ara no me feu entrar en detalls!). Lo de l'escocesa ... no serà perquè porta faldilles, oi? Perquè, a menys que t'hagis divorciat i visquis amb una altra, a mi m'havies dit que era anglesa. Clar que, quan m'ho vas dir ... no sé jo si estaves massa catòlic. I aquesta pel Doc. Home, jo no sé si serà bona profe o no, però la qüestió és que me sembla recordar que era cosa d'en Vito. Que si no la contracta rebenta. Ara bé, jo ja tinc una edat i igual no me'n recordo massa bé.