dimarts, 13 de juliol del 2010

Llibertat sexual?


Hi ha moltes maneres d'entendre el sexe. Hi ha llocs com a l'Iran a on la tradició mana i d'altres com a Israel, on els decibels manen....

4 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Tampoc es que hom hagi d'anar a Jerusalem per viure aquest tipus d'experiències. Vull dir que, les lesbianes del replà, m'han explicat que la meva veïna no les deixa dormir quan passa la nit amb el seu amic. Seré sincer i et diré que, com el meu dormitori dona a una altra banda, jo no m'entero de res. També s'ha de dir que, per no deixar-te dormir, tampoc cal ser molt escandalós. Vull dir que espero que'n Hands se'n recordi d'una nit a Miami on no vam poder dormir a causa del dolor de panxa de tant de riure escoltant el que escoltàvem i imaginant el que imaginàvem. De totes maneres, abans que se'ns embali en Hands, també recordo una altra nit a casa seva, on un insigne membre de Monstruación no va poder consumar amb la seva parella a causa d'un clauer malparit que ara no me'n recordo de qui el portava. En fi, que a l'hora de buscar-se excuses per no dormir, tothom en coneix unes quantes.

Roy Batty ha dit...

Ah! I sobre lo d'Iran ... poc més a dir.

Roy Batty ha dit...

Ara bé, també és veritat que, hi ha llocs, on la llibertat sexual me sembla completament fora de lloc i de molt mal gust.

Roy Batty ha dit...

Una de molt bona, companys.