divendres, 9 de juliol del 2010

Quina calor, companys!

Avui a les 18h, esperant el bus, estàvem a 35°C. Per ser al lloc on som, és una passada. I encara que tindrem tempestes tots els dies de la propera setmana, les previsions diuen que les temperatures no baixaran més de dos o tres graus! Ahir fins i tot me vaig marejar de la calor (ja no estic acostumat). Qui pogués estar en moments com aquests a la vora del mar, com en Sinfu i en Hands.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

Doncs aquí fa quatre dies que plou...de màxima 20 i de mínima 10. Com a mínim dormim bé.
Pel que fa al vídeo crec que t'has confós amb un altre que deus tenir... els que surten al vídeo són el P.A i Nadal i l'Admiliu...i si no t'hp creus fixa't en les ulleres !

Roy Batty ha dit...

Potser si que tens raó. En tot cas, me costa de creure que els del vídeo siguin en Puig i en Corominas.

Israel Hands ha dit...

Doncs una persona com tú,a 35ºC en un lloc com el que vius,jo ho tindria clar:m´enduia la feina a les brasseurs.I més si et marejes,tio,que t´has d´anar cuidant.

Roy Batty ha dit...

Aviam, deixem les coses clares. Que Lluïsa estigui de conya a 35°C i encara tingui fresqueta, no fa de mi una mena de extraterrestre

Roy Batty ha dit...

Tios, menys mal que sembla que aquesta xafogor s'acaba demà i tornem a temperatures més decents. Es que, amb tanta calor, la gent, és que ni coordina professionalment

Israel Hands ha dit...

Així no val la pena posar quartos entre tots per a consultar-li si al Sinfu li tocarà la lotto?
No sé,vaig sentir dir que l´Aramis Fuster era un mosquetero que es va operar i es va convertir en bruixa.

Roy Batty ha dit...

Que no home, que no. El que havia estat mosqueter en una altra vida era en Long John, que encara porta la perruca. En Sinfu, havia estat un soldat anglès que va lluitar el 1714 contra els borbons i es va emportar la barretina a les illes com a record. L'Aramis va ser un cavaller templari.