dimecres, 7 de juliol del 2010

Malentesos...

Potser van redactar l'astatú amb força catalanismes i per això hi ha el merder que hi ha.....

12 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Home, no. Per mi que l'articulat de l'estatut el va dictar el mestre Yoda. A més, que tot això no és més que cosa de nazis. Ara el que toca, és donar suport a la roja. I, si perden, ja se sap de qui serà la culpa. En fi que, com deia aquell

Roy Batty ha dit...

Aviam, a mi el que m'agradaria saber és si algun membre de la fratria del GS s'ha passat per alguna mani contra la mort de l'Estatut. Que ja està bé de fascistades, home.

sinfu ha dit...

jp he anat a un sopar familiar amb jaqueta de pana negra i barretina, amb una petita bandera catalana a la solapa. Abans d'això he seguit per catradio, gentilasa del Geògraf Solitari i amb TV3 l'inici de la mani...era com els partits del Barça més importants de la década però jugava tot el país. He enviat una desena de sms i 7 m'han contestat desde la mani. Visca Catalunya Lliure!

Roy Batty ha dit...

Caram! Quin look més dalinià. No et deixaràs ara el bigoti i començaràs a parlar raro, oi? En fi, vinga va! No et fiquis tant xulo que, total, per les 56'000 persones que van anar ... (segons infos de l'agència Lynce, degudament interpretades pels nostres amics de El Pais i resta de la premsa nazional). Si és que, de vegades, et demanes fins on volen arribar amb tanta provocació: ocupar militarment el país per derogar les quatre lleis autonòmiques que encara queden?

sinfu ha dit...

i el ressò a la premsa internacional tampoc és massa ampli. De fet hi ha qui s'emprenya quan li expliques a Irlanda!!!que ets català per ves a saber quins problemes mentals...

Roy Batty ha dit...

Home, alguna cosa si que han hagut de dir, clar. A mi, el que més gràcia m'ha fet, sabent qui hi ha a la redacció i de quina cadena venen les imatges, ha estat el reportatge de la versió espanyola d'Euronews. Tot i que han deixat la xifra per la fi, les imatges diuen més que mil paraules.

Israel Hands ha dit...

Be,doncs des d´aquí dins es veu d´una altra manera.Personlament n´estic fins als collons dels castellans,però també estic fins als collons dels polítics i la classe política.Molt patètics tots,els dies previs a la mani,per a veure qui anava al davant i quina classe de senyeres i consignes posaven,i sense posar-se d´acord fins l darrer moment.I això que la mani l´havia convocat Òmnium Cultural.Tots plegats fan fàstic.

Roy Batty ha dit...

Vergonyós. D'acord amb tu. Aviam quan triguen en agenollar-se quan vagin a la corte. Dit això, no sé si jo diria els castellans. Si és que fins als fatxes els hi sap greu ser espanyols.

sinfu ha dit...

El fet que vagi sortir tanta i tanta gent a dir en veu alta el que pensen, famílies senceres, que la mani va avançar mentre que els polítics no podien, diu molt d'aquest país i de la seva ciutadania...i dels seus dirigents polítics també!

sinfu ha dit...

Aquest fill de puta va dir fa poc dies que els catalans eren uns nazis per voler doblar al català el 50% de les pel.lícules, i es va quedar tan panxo!

Israel Hands ha dit...

Home,jo deia això de "castellans" per què se m´ha enganxat dels rapitencs.Aquí baix,sense distincions de cap tipus,un castellà és algú que parla castellà.

Roy Batty ha dit...

Home, ja saps que no tots els que parlen castellà (o canten en castellà) son castellans. N'hi ha que venen de molt més lluny.