dimarts, 25 de gener del 2011

Danny MacAskill : Way Back Home

Way Back Home és el nom d'un nou clip increïble de Danny MacAskill. Aquestes imatges segueixen el seu viatge de retorn a casa des d'Edinburgh fins a Dunvegan, a l'illa de Skye.

6 comentaris:

sinfu ha dit...

això és el que haurien de fer al tour de france...

Roy Batty ha dit...

Crec saber de bona tinta que el tio que li va fer l'assegurança de vida en aquest tio, quan va veure el vídeo, el van haver de portar a urgències per aturada cardíaca. Si fa no fot, el mateix que'ns agafarà a nosaltres si mai es deixessin caure pel bloc en Long John o en Rivers per felicitar-nos l'any nou (és una idea, mira!)

long john ha dit...

Feliz año nuevo....
No veo paros cardíacos. Roy, como siempre, llevando al límite las cosas. No creo que esto te lleve a urgencias salvo para sacar vendas y tiritas de ultima tecnología y hacer estraperlo en tu próxima venida (por cierto si consigues mercromina, aquí ahora se cotiza a bien precio)

Roy Batty ha dit...

Tu diràs el que vulguis. Però, quan t'he vist al GS, se m'ha caigut la barba per terra i he tingut una aturada cardíaca. Menys mal que hi havia un tio que havia fet un curset de la Creu Roja i m'ha tornat la consciència. En fi, la consciència, perquè el malparit ha marxat amb la meva cartera. Si l'enganxo ... Escolta'm, això de la mercromina, va en serio? Perquè a mi me fa el tufo d'un d'aquells extraordinaris negocis d'en Bou que van acabar amb la virginitat d'en Sinfu a la presó de Quatre Camins. En fi, bony any per tu i per les teves dones també i, passat més sovint, home. Que se't troba a faltar!

sinfu ha dit...

ara no ho entenc...el Long John estava conxorxat amb el Bou? I això de la mercromina...és una droga nova?

Roy Batty ha dit...

Bé, jo conec una noia que sempre està parlant de la Mescalina. I com tu ja saps, en Long John, té una profunda dislèxia crònica: per exemple, sempre pensa en català tancat d'Osona, encara que parli espanyol per tot arreu dient que ho fa perquè és internacionalista (de fet creu que parla en esperanto, però la seva dona no li vol dir res, perquè si hagués de seguir un tractament, no tindria temps per fer el extra com clown a les festes d'aniversari: no riguis, que es veu que es treu una pasta). A més del problema de la dislèxia, té un problema de percepció personal. Ell creu que va de heavy per la vida i la penya quan el veu es demana on s'ha amagat en Peret quan pensa haver vist un dels seus palmeros. El cas és que és una bona persona, però necessita ajuda amb aquest problema de la "mercromina" (l'anomenarem aixi, que cregui que tot és normal) i crec que el GS té doctors que el poden ajudar a superar-ho.