dissabte, 15 de gener del 2011

Tenerife II

Tot i que podríem intitular aquest post com Guinness T-shirt Trip, he decidit que millor el presento dins de la sèrie Tenerife. En fi, com per més solitaris que'ns volem, geògrafs som, passaré a descriure una mica el lloc on han estat preses les imatges. La primera està feta a l'alçada del Bosque de la Esperanza, (veure diapo d'imatges de l'enllaç) seguint la TF-24, al camí del Coll de El Portillo (1980 m), a l'entrada del Parc Nacional. Per cert, els boscos, ja a aquesta alçada, son molt humits, fins i tot amb bolets! La segona està agafada al far de la part més occidental de l'illa, a Punta del Teno, al davant dels impressionants penya-segats de fins a 500 m d'alçada de
Los Gigantes. Per cert, seguint amb allò de geògrafs som, passeu-vos per la rubrica de toponímia del wiki sobre el nom de Tenerife: jo l'he trobat molt interessant.
(Continuarà)

6 comentaris:

sinfu ha dit...

Això del Portillo, no hi haurà cap parentesc amb la dona del Long John?
Tenerife sembla fantàstic. M'han parlat molt bé també de Gomera i Hierro, algú hi ha anat?

Roy Batty ha dit...

Nosaltres havíem pensat d'anar a La Gomera: hi han un munt de ferries que surten des de Los Cristianos a Tenerife (pots fer els tractes a l'hotel) per les dues illes de les que parles. Normalment, per La Gomera recomanen un dia per recórrer tranquil l'itinerari Nord i un altre per recórrer l'itinerari sud del Parc de Garajonay. Que si l'illa és maca? Proposo de visitar les imatges del Parc Nacional a Google, per anar fent boca, i continuar per la visió d'El Teide des de San Sebastian de La Gomera. Sobre El Hierro. Bé, hi ha la penya que està sempre a la recerca de histories exclusives que diu que l'illa més allunyada, més cara d'accés i d'allotjament és casualment la més bonica de l'arxipèlag. Us ho podeu creure sense més o mirar-vos el Google Maps i després el Google Images ... cas que sempre veieu el mateix arbre agafat des de 50 perspectives diferents, us deixo treure les vostres conclusions. De totes maneres, un dia m'agradaria deixar-me caure, perquè hi ha més que l'arbre. He seleccionat quatre vídeos al youtube que us passo per comentaris: [1], [2], [3] i [4] amb faltes d'ortografia i tot XDD.

Roy Batty ha dit...

I que no se m'oblidi! Més enllà de les discussions sobre si hi ha una illa que val més la pena de visitar que una altra, l'illa que recomano absolutament de visitar és Lanzarote.

sinfu ha dit...

Lanzarote, si senyor! ara que cal anar amb "cuidadu" si no voleu fer com en Roy i acabar amb tots el british....

Israel Hands ha dit...

Vaja Batty,que sembla que t´han faltat dies per a poder abastir tot el que se´t presentava per davant (cosa que,quan un és de vacances,acostuma a passar).Aposto 3 a 1 que amb la guinnes t-shirt trip passaves perfectament per un turista britànic,o no?

Roy Batty ha dit...

Un turista britànic? Què va! Per allò de consumir local -cosa que els britànics no fan ni borratxos-, jo me demanava sempre una Dorada (de la Compañía Cervecera de Canarias). Encara que no me va semblar res d'extraordinari, crec que aguanta la comparació, i amb diferència, amb la San Miguel, i me va semblar de lluny millor que la "Mou 5 Estrellas". I sobre si me van faltar dies ... Home, si. Encara que m'havien dit que l'illa es visita en tres dies a tot petar, la veritat és que estic segur que m'hauria estat un mes fent dreceres i no me les hauria acabat totes.