dilluns, 24 de gener del 2011

On està en Wally NoDoyUna?

Doncs el joc va de punxar l'imatge, trobar en Wally i dir-li que és en aquest tipus d'events que cal invitar la tripulació del Flint. I deixar el curro de ma d'obra esclava als esbirros de Don Vito. Però bé, no és d'això del que us volia parlar. Com ja haureu vist, la pàgina ha sofert una actualització:  la color de fons, la font de la lletra, la composició de la pàgina, nous gadgets (nombre de visites i entrades més populars) i actualització dels antics (nova organització dels enllaços i nous enllaços). Com totes les actualitzacions, hi hauran coses que agradaran més a uns que d'altres i, possiblement, el conjunt que no li agradi a ningú. El cas és que la pàgina s'havia d'actualitzar, car moltes de les velles funcions personalitzades començaven a posar alguns petits problemes. Ho he provat al Firefox v 3.6.13 i al Internet Explorer v 8.0.6 i tot funciona i es veu correctament. Feu-me signe si hi ha alguna cosa que no funcioni, ok?

14 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

No se us pot amagar res...
Molt millor el boc ara, on vas a parar! (de debò, eh?)

Geògraf Solitari ha dit...

Clar que no pots amagar res a la tripulació del Flint ni al seu braç executor: la mano negra. Que sempre estàs sota control. I quan no és amb tota la parafernàlia de micros i càmeres, sempre estan els nostres agents del patatabrava. Però com has estat el primer i, per tant, el més simpàtic amb la teva avaluació, aquí tens el regal que't mereixes.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Moltíssimes gràcies, la faré servir! (però aquest regal és a l'abast de tothom, oi?)

Geògraf Solitari ha dit...

Home, si i no. El primer que enganxi la cabra té un cert avantatge.

Israel Hands ha dit...

Enhorabona pel rentat de cara del bloc,monsieur Solitari.Només un apunt:les fotografies dels temes Tenerife I,II i III em surten sobreposades amb el text.

Pierre Nodoyuna ha dit...

A mi no em passa, Israel: t'has de canviar l'ordinador...

Israel Hands ha dit...

I l´exercici de reconeixement d´en Pierre és força interessant.Però podriem fer-ho encara més emocionant:estarà Pau Nodoyuna entre els participants de la festa del Solstici?i,en cas afirmatiu,qui deu ser?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Voleu una pista o us deixo que aneu fent?

Israel Hands ha dit...

Millor una pista...que si foto la pota...Ara que si la resta de la tripulació s´atreveix,jo no he dit res,eh?

sinfu ha dit...

Molt maca la portada, tot i haver perdut les "tides of cork", però suposo que no es pot tenir tot...i a la fot a part d'en Nodoyuna i en Vito també reconec en Cebollada!

Roy Batty ha dit...

Intentaré recuperar els horaris de les marees; mai m'havies dit que te'l miraves, Sinfu. I tu, Hands, pots dir-me si demà encara tens el problema amb el display dels posts de Tenerife? Si continua, pots dir-me quin navigador fas servir i quina és la seva versió? I ja sobre les fotos ... home, ningú ha vist en Vito???

Israel Hands ha dit...

Home,que he vist abans a Don Vito que al Doc.
I sobre els navegadors:amb l´explorer(desconec quina versió és) continúo veient sobreposades les fotos de Tenerife I,II i III,però amb Mozilla ho veig be.

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, hi ha l'Orla d'en Doc i la de la gent que està liada al patatabrava. Doc, tu no ho miris, que hi han alumnes teus que surten al gràfic. Per cert, què es deia feia anys sobre la protecció de dades personals? Vull dir, abans que la gent s'exposi completament a les xarxes socials? Mare meva, si ho veu l'Albert li dona un infart!

Roy Batty ha dit...

A tots els membres del GS, interessats en els estudis sociològics, els proposo visitar el bloc del patatabrava que porta com a nom: el melonar de las delicias. Tu, Doc, crec que no l'hauries de visitar per motius deontològics.