dimecres, 19 de gener del 2011

La Gâtine

Doncs la nostra visita d´enguany al pais veí ha estat d´allò més moguda per culpa d´una avaria a la furgoneta el primer dia de viatge. Però com que "bien està lo que bien acaba", "pelillos a la mar". Tot i el mal rotllo, vam quedar entusiasmats amb Fontainebleau per dos motius:pel lloc en sí amb aquells jardins i boscos inacabales, i per la gran quantitat de bars amb música en directe programada que hi havia a la vila. També tardarem (si és que ho fem mai) en oblidar la gastronomia i el sabor intens de la birra de la foto, tot i que és característica d´una altra part del territori: El Pays de Gâtine. Si mai teniu oportunitat, no deixeu de tastar-la.

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Collons, Hands! No aniries també al Futuroscope de Poitiers seguint la traça de la birra? Per cert, no la coneixia: vas tastar tota la gama, també la Bière Gatine de Noël (he vist que té 7,5°, força correcte XDD). Sobre Fontainebleau ... aviam si fas cinc cèntims sobre els baretos amb musica en directe i sobre la gastronomia. Clar, també sobre el bosc, encara que no crec que trobessis cap bolet. O si?

Israel Hands ha dit...

Doncs de bolets si i no.Vull dir que no al bosc,però si al plat.I la gastronomia:des de la curiosa manera que tenen de cuinar els caragols (ja saps que res a veure amb la de per aquí),trets de la closca un a unfins,a la fondue (res a veure amb la de Gruyeres,però),que,per cert,anava carregada de vi i casi que menjant menjant,agafo una trompa...I per si vols apuntar noms vam estar al Hibiscus,al Baccus(amb una carta de vins d´escàndol i on vam tastar la birra)i La Villa,i els vam trobar amb una relació qualitat preu molt bona.
I els baretos,doncs al mateix restaurat la Villa,al Glasgow(que no vam entrar per què als pollastres no els va fer goig),Le Bureau i algún més que vam veure anunciat.

Roy Batty ha dit...

Prenc nota dels locals, Pirata. Per cert, els escargots no te'ls menjaries au beurre à l'ail? En fi, en a mi, és que no m'agraden ni els d'aquí ni els de casa. Ara bé, a Lluïsa, la primera vegada que se'ls va menjar li van semblar de goma i no n'ha tornat a menjar mai més (els d'aquí, of course)

sinfu ha dit...

Nens, em sembla que ja és hora de que parlem seriosament sobre la possibilitat de fer "el mapa europeu de la cervesa" i publicar-lo a la prestigiosa revista del dept, prologat per en Toloriu...

Roy Batty ha dit...

Mmmm. Bona idea, vive Dios! També podríem incloure subordinades les matèries primeres i els fluxos europeus i representar la multinacional a la que cada companyia apartany. Sobre en Tolo ... La veritat és que jo me'l veig més de Priorat que de birra (heu enganxat la subtilitat?)