Doncs la nostra visita d´enguany al pais veí ha estat d´allò més moguda per culpa d´una avaria a la furgoneta el primer dia de viatge. Però com que "bien està lo que bien acaba", "pelillos a la mar". Tot i el mal rotllo, vam quedar entusiasmats amb Fontainebleau per dos motius:pel lloc en sí amb aquells jardins i boscos inacabales, i per la gran quantitat de bars amb música en directe programada que hi havia a la vila. També tardarem (si és que ho fem mai) en oblidar la gastronomia i el sabor intens de la birra de la foto, tot i que és característica d´una altra part del territori: El Pays de Gâtine. Si mai teniu oportunitat, no deixeu de tastar-la.
5 comentaris:
Collons, Hands! No aniries també al Futuroscope de Poitiers seguint la traça de la birra? Per cert, no la coneixia: vas tastar tota la gama, també la Bière Gatine de Noël (he vist que té 7,5°, força correcte XDD). Sobre Fontainebleau ... aviam si fas cinc cèntims sobre els baretos amb musica en directe i sobre la gastronomia. Clar, també sobre el bosc, encara que no crec que trobessis cap bolet. O si?
Doncs de bolets si i no.Vull dir que no al bosc,però si al plat.I la gastronomia:des de la curiosa manera que tenen de cuinar els caragols (ja saps que res a veure amb la de per aquí),trets de la closca un a unfins,a la fondue (res a veure amb la de Gruyeres,però),que,per cert,anava carregada de vi i casi que menjant menjant,agafo una trompa...I per si vols apuntar noms vam estar al Hibiscus,al Baccus(amb una carta de vins d´escàndol i on vam tastar la birra)i La Villa,i els vam trobar amb una relació qualitat preu molt bona.
I els baretos,doncs al mateix restaurat la Villa,al Glasgow(que no vam entrar per què als pollastres no els va fer goig),Le Bureau i algún més que vam veure anunciat.
Prenc nota dels locals, Pirata. Per cert, els escargots no te'ls menjaries au beurre à l'ail? En fi, en a mi, és que no m'agraden ni els d'aquí ni els de casa. Ara bé, a Lluïsa, la primera vegada que se'ls va menjar li van semblar de goma i no n'ha tornat a menjar mai més (els d'aquí, of course)
Nens, em sembla que ja és hora de que parlem seriosament sobre la possibilitat de fer "el mapa europeu de la cervesa" i publicar-lo a la prestigiosa revista del dept, prologat per en Toloriu...
Mmmm. Bona idea, vive Dios! També podríem incloure subordinades les matèries primeres i els fluxos europeus i representar la multinacional a la que cada companyia apartany. Sobre en Tolo ... La veritat és que jo me'l veig més de Priorat que de birra (heu enganxat la subtilitat?)
Publica un comentari a l'entrada