diumenge, 28 d’octubre del 2012

the mahones: angels & devils


Nou àlbum dels Mahones. Tot i que el primer vídeo oficial ja circula per youtube, les critiques i la  banda del vídeo de la promo (aquí al damunt) semblen anunciar que serà de lo millor que han fet fins ara. Haurem d'esperar al 13 de novembre als USA i el proper Gener pel llançament Worldwide de  l'àlbum (en fi, ja m'enteneu). I mentre esperem, us proposo escoltar un parell de grups. El primer, que he trobat força interessant i que és originari del Quebec: The Maggoty Brats. El segon, amb una canya i un bon rollo de mil parells ... altament recomanat, és un grup bretó: Bodh'Akta. I si en voleu saber més sobre el tema, no deixeu de visitar celticfolkpunk.blogspot.com.

6 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Doncs sembla que aquest nou àlbum promet,si senyor.Si em permets m´ha agradat més la banda bretona que els de Quebec,potser per la mobilitat en escena.El bloc del celticpunkrock està de puta mare,tot i que hi ha tanta informació i tantes bandes (més d´un cop m´havia passat per allà)que requereix un munt de temps.

Israel Hands ha dit...

Un darrer apunt:Dropkick Murphys ja han anunciat la seva gira europea per al hivern que ve:l´enceten a Dublin (com no!) el dia 12 de Gener o sigui que,Sinfu,et queda relativament a prop tot i que crec que no et motiven massa.El 5 de Febrer et venen a Zurich,Batty,com a únic concert a Helvetia i el dia 5 seran a BCN (Razmatazz) tancant gira a Madrid aldia següent.Tant de bo hi pugués anar!!!.I sivoleu saber més http://www.dropkickmurphys.com/news/

Roy Batty ha dit...

El meu problema és que ... anar sol a un concert ... Es com demanar-te una ampolla de bon vi a un restaurant i haver de beure-la tot sol. Has pillat la indirecta, Hands?

I si, estic d'acord amb tu, els Bodh'Akta han de ser la hòstia. Si és que ja paguen amb la cara, hòstia!

Israel Hands ha dit...

Home si l´he pillat!,o et faig una visita i anem a Zurich o vens tú i anem al Razmatazz.Això si és que no ens presentem a Dublin a cal Sinfu.

Roy Batty ha dit...

Això li diràs a totes ... O he de prendrem en serio el que dius i comencem a fer plans ...?

Roy Batty ha dit...

The Mahones - The Pint Of No Return. Mare meva !!!!