diumenge, 7 d’octubre del 2012

Feliç aniversari, Esther !!!


No ha estat gens fàcil, però amb l'ajuda del teu company hem pogut convèncer uns dels teus clients per gravar aquest tema pel dia del teu aniversari. Esperem que el dia sigui tant especial com tu ho ets i que el teu maromo i la nena estiguin a l'alçada de les circumstàncies. En Doc i jo hem fet tot el que hem pogut per deixar-nos invitar a un dels millors restaurants de BCN, però degut als seus problemes d'agenda sento comunicar-te que ho haurem de deixar per més tard. Pel Sinfu no et preocupis, que ell amb unes escopinyes i un vermut tradicional ja està content. I en Hands ... Algú te idea d'on s'amaga en Hands?

5 comentaris:

sinfu ha dit...

Happy birthday guapa!

long john ha dit...

Gracias, gracias , gracias!!!!!!!
Las mejores felicitaciones que he recibido hoy, buenisimo.
Pues eso, un año mas y oye, aguantando el tipo, quien lo iba a decir.....
Y si, como es de biennacido ser agradecido, debo decir que la family ha estado a la altura; regalos, cava y sesion de masaje y tratamiento facial (no me queda si esto debo tomarmelo bien o es una indirecta canalla).
Pues eso, me han hecho mucha ilusion vuestros mensajes y que no estaria nada mal repetir comidita, cena, aperitivo o lo que se tercie.
Un besazo a todos. Esther

Pierre Nodoyuna ha dit...

Sí, moltes, moltes felicitats Esther! Quantes felicitats hem de celebrar? Vull dir: quants anys dius que vas complir ahir? Ah, espera, que ho tinc apuntat per algun lloc... ja ho he trobat: a l'agenda que li vam regalar al Roy ja fa 3 anys posava "Tal dia com avui de l’any 2011, l’Esther en farà 50"...
Estàs estupenda!

Israel Hands ha dit...

...i com que més val tard que mai,espero que hagis passat un gran dia !

Israel Hands ha dit...

Per cert,Batty,estava al Pirineu.