dissabte, 6 d’octubre del 2012

aquest cop si: tothom ha entès el missatge ...



4 comentaris:

sinfu ha dit...

Qui ens havia de dir que utilitzaríem la Trinca, després de tants anys...però és que molt del què cantaven encara funciona ara. I si no, què tal aquesta cançó, que podria ser també una de les maneres com tracta Espanya als catalans?

sinfu ha dit...

Parlant de missatges...Com que ara treuen totes les mòmies a dir la seva, Mister X, o també conegut a la clandestinitat com a Isidoro, i popularment com a Felipe González (què em fet per haver de carregar amb tants Felipes durant la nostra història) ara surt del museu de cera per dir que No hi haurà independència. Em sembla que els temps han canviat, que els seus paisanus ja no li fan molt de cas, i que millor que es dediqui al que sap fer millor, i no em refereixo als bonsais...

sinfu ha dit...

quin gran estadista!

Roy Batty ha dit...

Doncs estic segur que passarà a l'historia com a tal. I es que, l'historia té aquestes coses. Li passaran el raspall que faci oblidar la seva complicitat el 23-F, la trama del GAL, la destrucció del PSOE manipulant l'elecció dels seus dirigents i quedarà com el tio que va modernitzar aquest país, el va fer entrar a l'Unió Europea, els Jocs Olímpics, la Expo, els AVEs ... En fi, si no ens enterra abans, escoltarem totes aquestes coses al seu panegíric.