diumenge, 27 de desembre del 2015

hermano lobo: o nosotros o el caos

CCMA.cat: El PP reclama "altura de mires" al PSOE.
Vilaweb.cat Junqueras demana responsabilitat a la CUP ...

Catalunyaplural.cat (eldiario.es) Comentari d'un lector (sols a la versió en espanyol) a l'article: La CUP rep avisos de les plataformes contràries a BCN World i a la privatització d'ATLL.
Sería imposible imaginar a Podemos o a IU convocando una asamblea para decidir si dar apoyo a Mariano Rajoy como presidente de un gobierno PP-PSOE a cambio de unos cuantos caramelos sociales. La mayoría no les volveríamos a votar nunca, y sería fácil imaginar la respuesta del nacionalismo catalán. Esa, sin embargo, es la situación en que se encuentra la CUP respecto a Mas y CDC-ERC. Y se van sucediendo ponderadas opiniones. Milagros del nacionalismo catalán y del "todo por la patria" (...)
Sobre BCN World i el Pacte proposat per JxSi, val la pena llegir-se l'article: Felip Puig creu que la proposta de Junts pel Sí permet que BCN World sigui "una realitat magnífica", publicat el passat 24.12.2015.
Especialment contundent ha estat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros que ha dit que la revisió de BCN World "no és una bona senyal pels inversors estrangers perquè vol dir que a partir d'ara tot es pot qüestionar frívolament". El conseller ha explicat que ha traslladat als inversors "que tinguin paciència" ja que es necessiten uns mesos per "estovar" el consens polític amb la CUP al voltant del projecte. Amb tot, ha apostat perquè BCN World "serà una realitat".
APM. Alguna pregunta més?

1 comentari:

Roy Batty ha dit...

Sería imposible imaginar a Podemos o a IU convocando una asamblea para decidir si dar apoyo a Mariano Rajoy como presidente de un gobierno PP-PSOE a cambio de unos cuantos caramelos sociales. ... Com imagino que qui ha escrit això o és massa jove per saber o massa vell per recordar, li recomano llegir aquest article: IU: la cara y la cruz de la 'pinza'. I és que, en aquest fotut pais, no fem res d'altre que seguir la consigna d'una marca comercial: Impossible, is nothing!. I quan la cosa va de neo marxistes, encara més.