dimecres, 9 de desembre del 2015

viatge espacial ofert a donald trump

El passat 7 de desembre, la penya de The Verge publicava una noticia segons la qual el patró de Amazon, Jeff Bezos, preocupat per la logorrea d'en Donald Trump (sense ma esquerra en aquesta imatge) i creient que seria una bona idea donar-li un descans, va pensar en oferir-li un viatge inoblidable, enviant-lo a l'espai en una de les naus de la seva companyia aeroespacial: Blue Origin. Si hagués una plaça lliure ...

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Si senyor,bona elecció per a fer companyia a en Donald en el seu viatge de somni.Temps per a conversar en tindrien de sobra,i si la logorrea s´encomana,segurament acabarien molt pitjor del que ja estan....l´un i l´altre.

sinfu ha dit...

Sé que la llista és llarga, però trobo molt encertat que hagis pensat amb algú com aquest mendalerenda.

Roy Batty ha dit...

La veritat és que també havia pensat en enviar algun lider messiànic. Però si les enquestes no s'equivoquen (que mai ho fan!) me sabria greu no veure-li la cara que posa la nit del 20D. Es més o menys el mateix que'm passa amb DiL. L'Antoni Duran i Lleida, que no hi hagin confusions. Que si les previsions es confirmen, s'arrisca a traure menys vots que el Partit Animalista.