dissabte, 19 de desembre del 2015

"Madrid puede volver a ser nuestra capital"

4 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Be,aixòho diu per què viu a BCN.Si visqués per aquí baix en tindria un munt de capitals:Natros tenim BCN,Tarragona,Tortosa,Amposta i,efectivament,Madrid.I,què collons,fins i tot Brussel.les.

Roy Batty ha dit...

Doncs jo trobo que, després de tot el que arriba a dir en el discurs, quedar-se amb lo de la capital ... Tot i que, el lloc on es pugui trobar la capital, imagino que quan t'has de buscar el tiberi als containers, o estàs sense llum i calefacció, o no tens que donar de menjar als teus fills mentre altres s'ho passen divinament parlant de Smart Cities, doncs deu importar-te moltíssim. Res, coses meves. De totes maneres, la capital, la de veritat, és la City de Londres. I d'aquesta, poca gent en parla.

sinfu ha dit...

Com deia Sant Antoni de Toloriu, 'lo valiente no quita lo cortés'. Però és que fa molt poc que Pablo Iglesias deia a Rubí algunes coses bastant fora de to, pel meu gust, vaja. I mira que puc compartir coses amb aquesta gent, però tinc la mosca al nas, que vols que et digui.

sinfu ha dit...

Pel que fa a la capital, i com bé diu en Roy, l'unic capital és el que hi ha a la tauleta de nit de Sor Citroën, al costat de les seves obres completes.