dilluns, 21 de desembre del 2015

Josep Antoni Duran i Lleida: "I de què viuré, què menjaré?"



Sap greu que totes les esperances que va dipositar l'amic Long John en el Cerillo se n'hagin anat a norris. Com ja va dir-li el de Pontevedra fa mesos, "sé fuerte, Cerillo".

8 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Hi ha un amic que m'ha dit que ja ha obert una consulta jurídica a l'Europlayer del carrer Alcúdia. L'únic problema és que no està sempre obert per fer partides amb la penya de Correus que treballa a l'edifici del davant.

Roy Batty ha dit...

També diuen que quan torna a casa per la nit es fica dibuixos animats a la TV. Però jo no m'ho acabo de creure.

Roy Batty ha dit...

Ah, val. Que m'acaben de dir que el que es mira és aquesta altra sèrie.

Roy Batty ha dit...

Vols que't digui el que penso de veritat? Doncs que'm sembla que hi ha una campanya de desprestigi contra ell i que la penya s'està passant la tira mancant-li el respecte. Si fins i tot han fet circular un vídeo que presenten com a premonitori de no sé el què, on sortiria tocant la bateria en un grup de peluts que s'anomena "Sepultura"!

Israel Hands ha dit...

Ben pensat,en Duran fa dies que ja ho té tot pelat (fins i tot la closca).A mí el que em preocupa és el futur de Mari Igor.

Roy Batty ha dit...

Trobo que, conceptualment, molt pelut expressaria més adequadament la idea que vols transmetre. Però entenc que podria donar lloc a interpretacions equivoques entre els nostres lectors: per no parlar d'en Long John. Es per un motiu anàleg que no diré res sobre com ho pugui tenir na Mari Igor. Vull dir que, tant si utilitzés la paraula a priori més adequada, com si utilitzés la que tu has fet servir, és possible que la cosa s'acabés embolicant. Millor doncs que me limiti a expressar la meva total solidaritat amb la seva situació i que utilitzi aquesta tribuna per recordar-li que, en cas de necessitat, sempre podrà comptar amb el fons de pensió que GS Corp. tenia destinat per en Docky.

sinfu ha dit...

El Docky, vaja un! Ara, gràcies a l'empresa de la Mari Igor, i a un nom artístic força original, està triomfant com a cantant, compisitor i mestre de ball. Guardeu-li el secret, que la seva dona es pensa que en lloc d'anar a fer bolos està a una glacera de la Patagònia.

Roy Batty ha dit...

M'has deixat cruixit! A mi m'havia dit algú del departament que havia guanyat pes i estava de tournée als USA i que ara era conegut com Undertaker.