diumenge, 20 de desembre del 2015

ruthie foster - when it don't come easy



When It Don't Come Easy, un altre tema brutal de Patty Griffin, interpretat magistralment per Ruthie Foster: el só senzill i net, la veu clara ...  Enregistrat el 2009 a l'Avo Session Basel, també conegut com la Baloise Session (pots trobar altres enregistraments brutals en aquest canal).

Si aquest tema t'agrada tant com a mi, et proposo escoltar l'originalaquesta versió co-interpretada per Patty Griffin i Melissa Etheridge.

2 comentaris:

Roy Batty ha dit...

No et negaré que se m'havia passat pel cap penjar un vídeo de Radio Futura. Però finalment vaig decidir-me pel que he penjat.

Més que res perquè sé que hi ha penya que ho està passant molt malament. I mai no m'ha semblat elegant ficar sal a les ferides. Penso amb en Docky i l'Orlando. Però també en totes les discussions que, sobre el Messies, vaig creuar amb bons amics i familiars, afectats per una hipnosi de la que el despertar brutal deixarà traces.

Sé que d'ara en endavant s'atacarà als guanyadors de les eleccions amb la historia del referèndum, que feia unes hores els partidaris del Messies deien que no es podia fer: bé, si que es podia fer, però després de la declaració d'independència (!?). I sé que pocs podran digerir que el gir que vol la majoria de la penya del nostre país és de sistema socio-polític, i uns canvis constitucionals que passen en prioritat per resoldre la injustícia social.

Com tot sembla indicar que les polítiques nacionalistes i de corrupció generalitzada del PP estan tocades de l'ala, i que els processos judicials seguiran, ara lliures de traves polítiques (impermeables als canvis de sigles?), crec que s'haurà de posposar com a prioritat el dibuix de noves fronteres amb el País Valencià, la Franja de Ponent, les Balears, Andorra i la Catalunya Nord. Fa unes hores dir això seria plausible d'acusació d'anti-catalanisme. Tot com dir que Ada Colau hagués parlat en català a València o a Madrid i que no hi havien diables amb cua que la miressin amb odi entre el public. Sé que res haurà canviat entre els que me jutjaven. I me dona igual, perquè l'únic que espero ara és que els nous diputats puguin discutir com traure la gent d'aquest país del forat en el que la dreta l'ha acabat d'enfonsar.

Però després que la CUP entrés a negociar la presidència del Messies (i me dona ja igual què puguin decidir) la veritat és que no espero gran cosa de tota aquesta tropa. Potser valgui la pena beure's una copa de vi i deixar-se portar tranquil·lament per aquest tema brutal de Patty Griffin: "When it don't come easy"

Roy Batty ha dit...

Per cert, que juro per la perruca d'en Long John que el color del decorat de fons del vídeo el van escollir molts anys abans de les eleccions. Que consti en acta!