diumenge, 26 d’octubre del 2008

El Geògraf Solitari a Barcelona camí de Cork






Companys després de saber que hi ha altres Sinfus i R.J al món vaig caure en una profunda però a la vegada ràpida depressió. Un parells de pintes de Beamish em van revifar i  em van permetre contactar mentalment amb el Geògraf Solitari. La seva aparició a Barcelona sembla que ha generat fortes adhesions en la gent del carrer tot i que la policia, la CIA i algun personatge de la patronal estant fent tot el possible perquè el nostre heroi no aconsegueixi els seus objectius...

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

La cara del psicòpata que hi ha entre el Neng i els de la TIA me diu alguna cosa. No sé si l'he vist a un episodi de CSI a Millennium. O potser l'he vist amb dos cargols al cap ... a la família Monster (mira, potser en Hands el deu conèixer.

Roy Batty ha dit...

Deixant de banda el teu contacte mental amb el Geògraf Solitari, interpreto que t'has deixat caure per BCN (o sols al bar de sempre a SBD?), solet o amb na Julie?. Has fet alguna cosa fora de lo normal? Alguna cosa que'ns pugui fer somniar als emigrants?

sinfu ha dit...

Home David, segur que saps qui és el Dino-sauri de la foto...tots sabem que és de la patronal!!!
Ah! i no interpretis tant que las birres les vaig fer a casa...

Roy Batty ha dit...

Oops! se m'oblidava. Tu, com sempre, participes poc, però quan ho fas ... Chapeau !

Guapo, el fotomuntatge del GS. Felicitats, coratge i endavant !!!
(Però que quedi clar que'n Mateu també s'ho curra quan vol, eh? El que passa és que és tímid i no li surt de dir-nos que té un bloc personal des de fa temps, ni tampoc de tenir-nos informats de les diversions del poble [1],[2]i [3, el comentari a les infos], no sigui que l'envejem i ens anem a visitar-lo cada dop de setmana).

Israel Hands ha dit...

Vaja,vaja...Mortadelo de la Ràpita,no ho havia sentit mai...Sobre les diversions a la Ràpita:el joc de la morra,(molt arrelat),data de temps molt antics(sembla ésser que d´orígen egipci i adoptat per grecs i romans,els quals el van fer força popular),i és típic entre,sobre tot,els pescadors de la mediterrània.Al Juliol van fer el campionat d´Europa a l´Alguer,on els rapitencs van triomfar(amb la representació que hi duien no és d´estranyar).I sobre els bous...bé el que hi ha a les imatges es tracta del bou capllaçat(la corda és posa a les banyes i no al coll),que va corrent pels carrers del poble amb tot de brètols aguantant-lo i perseguint-lo;puc dir,però,que encara que sembli tortura,l´únic que fa el bou és cansar-se i si no vol corre...no ho fa.Però be,a mi...ni fu ni fa.