dilluns, 27 d’octubre del 2008

VAJA TEMPS COMPANY

Estimat Joan Manuel:Espero que t´hagis estudiat be el comunicat meteorològic per a aquesta setmana per què al programa dels itineraris veig que Dimecres voleu anar a pasejar pel Pla de Beret.Ja sé que llegiràs això quan ja hagis arribat,però ho faig per a posar en estat d´alerta a la tripulació d´en Flint per si hem d´organitzar una partida de rescat.Afortunadament entre els coneguts tenim al sergent Boixadós del cos de rescat d´alta muntanya de la Generalitat de Catalunya.
Ara bé,coneixen-te,segur que aneu preparats a tope i que no caldrà la intervenció de ningú.Que tingueu bon viatge.
Mateu

4 comentaris:

Roy Batty ha dit...

M'ha impressionat la pàgina de la meteo i m'ha descobert coses que desconeixia sobre la llengua aranesa: "El Tiempo en Vielha e Mijaran". Vull dir que coneixia Vielha en aranès, però no Mijaran. Pel que fa al temps que es trobaran en Joan Manuel i la canalla ... Humm, diguem que m'ha recordat a un vell film. Vull dir que el temps que tindran a la plana no serà el mateix que es trobin a l'arribada: a veure fins el final, un dels grans clàssics del cinema.

Roy Batty ha dit...

Finalment, el Geograf Solitari (que, recordem-ho, fa vacances pero no descansa), ha descobert que en Joan Manuel és un doctor
de veritat
. Altra cosa és la trola que s'ha pegat amb l'historia de la sortida al Pla de Beret, quan en realitat ha anat a fer un altre tipus de feina inconfessable en representació de ... bé, ja us podeu imaginar de qui.

Israel Hands ha dit...

Be,això de la sortida al Pla de Beret crec que ho han deixat per una altra ocasió i han aprofitat per visitar un lloc que en Joan Manuel coneix molt be.Es possible que sinfu els hagi vist prop de casa d´ell.

Roy Batty ha dit...

Ep, Joan Manuel! Que estem esperant impacients les fotos de la sortida al Pla de Beret (bé, les dels altres llocs de la setmana també son benvingudes). Sinó començarem a pensar que'n Hands té raó sobre el lloc on heu passat la setmana.