dijous, 30 d’octubre del 2008

projeccions cartogràfiques






Sembla mentida però és veritat! La ciència Cartogràfica i la Geografia en general, han experimentat en el decurs dels segles les millores que la tecnologia i el saber han proporcianat als amants del planeta. Els satèlits han portat fins als nostres ordinadors les darreres imatges i representacions del planeta, però gràcies al Geògraf Solitari i al seu treball ara podem gaudir JA de noves i fenomenals projeccions cartogràfiques. Nous mapes per a intrèpits tripulants que mai més es tornaran a perdre. Signa el manual el GS amb un dels seus pseudònims.
A estudiar!!!

8 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Sembla ésser que al Departament de Geografia de la UAB ja hi ha hòsties per a donar aquesta assignatura l´any que bé...i és que al programa s´inclouen coses espelusnants.

Roy Batty ha dit...

Jo també estic d'acord amb que estan més ben fetes que d'altres. Veure: Manu Sanchez - Un poco de Geografia

Roy Batty ha dit...

Ara que parlant de projeccions geogràfiques, això és el
millor del millor
, oi? Sinfu, no t'emocionis i recorda que tens dona !!!

Israel Hands ha dit...

Òstia ,la Gerda encara no s´ha jubilat?,i directora de 2r+d:això no era un robot de Star Wars?.

Roy Batty ha dit...

El còctel Star Wars i pirates del Carib el trobareu al bloc d'on ha sortit una de les imatges d'en Sinfu. Però estic segur que ni l'un ni l'altre us faran riure tant com les fotos del trofeu de tennis que es troben al mig: no us ho perdeu, és per morir de riure!!!.

Israel Hands ha dit...

jua,jua,juaa

Pierre Nodoyuna ha dit...

Sense paraules, així és com em deixeu... Els passaré aquestes projeccions als estudiants de geografia que n'estan cecant una per a fer el seu carnet autogestionat...

Roy Batty ha dit...

Vist que els enllaços dels ferrocarrils suïssos no us han fet més calor ni fred que el mapa d'en Manu Sanchez (que, en francès, es pronuncia igual que sans chaisse) no sé jo si .. En fi, m'hi llenço.
Aneu a la pàgina de google.maps i entreu a l'adreça: "alloza, barcelona" i després punxeu l'opció street view. Ja podeu desplaçar el senyor a la cantonada amb maladetta i, dintre de la foto, moure la rata o el zoom tot el que voleu que, malhauradament, no veureu el Bar de l'Elvira.
Ara bé, si entreu "felanitx 3, barcelona" i desplaceu el senyor al punt de la resposta, trobareu una vista que us recordarà alguna cosa: la meva escala i la Lavanderia Isabel, of course ... però també l'irrepetible Bar Sibaris i un sistema únic de parking que ni les multes ni les grues aconsegueixen desterrar.
El libro gordo te ensena, el libro gordo entretiene ...