dimarts, 21 d’octubre del 2008

PROTESTO

No entenc per què, en el darrer dibuix de Mafalda (per altra banda, molt
bo, felicitats a l'autor de les terres del sud, vist de Cerdanyola
estant) "mi menda" és l'únic que necessita ser identificat. Accepto tota
mena de motius (que sóc el que he canviat més, que ja sóc molt vell i
irreconeixible, que ja ningú no es recorda de mi...), però no d'excuses
barates, eh?

Dr. Soriano

9 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Tu, el que has de fer, és deixar-te d'histories de no anar enlloc més que al Pirineu i deixar-te caure pels Ports i ensenyar a la canalla que Catalunya és un pais que existeix al sud del Llobregat (i al nord dels Pirineus). I que, malgrat el nul interès de les institucions catalanes, a la Franja encara es continua parlant català . I pel que fa als paisatges ... Home, mira't les fotos del comentari que li he enviat a en Mateu ("Salut a tots") i digue'm si no val la pena d'anar-hi l'any vinent amb la canalla o ... amb bici.

Israel Hands ha dit...

Home Joan Manuel,t´he posat el distintiu de Dr.per què l´altra opció era col.locar-te una bata blanca per a fer més l´efecte de metge.De tota manera,sense l´etiqueta els teus alumnes igual t´haguessin reconegut.

Roy Batty ha dit...

Salud Joan Manel, pots dir-me si aquest tio
és cosí teu? La seva cara me recorda a algú i no sé a qui.
Una abraçada, David

Israel Hands ha dit...

No em diguis que el tio de la foto que ha trobat el company helvètic no és el teu cosí???,o és això,o llegiu les mateixes revistes de moda.
Ah!he fet un fotomontatge i he de dir que,efectivament,com a cosí teu,Joan manuel,colaria.No l´he publicat per què no vull ferir la teva sensibilitat i pensis que per formar part del personal docent de la UAB t´estem criminalitzant.

Roy Batty ha dit...

En Israel Hands té raó de dir que no volem culpabilitzar-te per fer part del sindicat del crim. Potser hi hagi qui tingui un
record particular del temps passat a l'universitat
. Però està
clar que aquells cursos ens
va preparar per ser el que som actualment
.
Sobretot tot els moments passats en Cartoteca, tot i que, fins on jo me'n recordo, eren un xic més avorrits que els d'avui en dia.

David

Pierre Nodoyuna ha dit...

Jo és que no puc seguir el vostre ritme... Ja em perdonareu que simplement vaig intervenint de tant en tant. Sobre la meva protesta, Mateu, no em queixo que m'hagis posat doctor, al capdavall ningú no em va obligar a fer una tesi doctoral, em queixava que era l'únic que li havies posat el nom, suposo que era el més irreconeixible...
De tota manera, no cal dir que és una queixa de bon rotlle.
Als Ports, David, jo ja els hi he portat diverses vegades (i al delta), als alumnes de biogeografia i és una excursió extraordinària. Ara l'assignatura la fa un altre profe, que també els hi porta.
Em sona que vas oferir una visita guiada a les salines, Mateu?

Israel Hands ha dit...

I tant que vaig oferir una visita guiada;i això ho faig extensiu a tota la tripulació d´en Flint.S´ha de dir,però,que la família de Suïssa ja ha visitat aquest "marco de incomparable belleza",(Marcos dixit responent a la pregunta:"qué és el Bages?)

Roy Batty ha dit...

Home, Joan Manuel, així que has portat la canalla als Ports: però en assignatura de BioGeo i no GeoMountain. Amicalment, he de dir-te que crec que encara no m'has enganxat.
Si la canalla acaba el curs pensant que la muntanya és igual a Pirineu Central i, el demés, son altres coses.
Com es sentiran el dia que algú que vingui de Suïssa, Austria, Xile o el Caucas tingui la mateixa actitud cap aquest Pirineu Central que, comparativament ...?
Veus ara el que vull dir-te?
Una amical abraçada i, pel que fa al ritme ... és que hem estat de vacances! Jo torno al curro dilluns i ja veuràs com la cosa canvia.

Roy Batty ha dit...

Hola Joan Manuel, que rellegint-me me sembla com si t'estigués atacant personalment. I no és el cas, perquè estic convençut que, dins del departament, ets una de les persones que més estant fent per canviar les coses. Aviam si amb aquest comentari arribo a
expressar millor el que vull dir.
Per exemple, agafo el programa de l'assignatura "Mobilitat i transport: metodologia i anàlisi" d'un professor que no tinc el gust de conèixer i, contra el que no tinc res en contra. I a continuació me poso la qüestió del milió de dòlars: quines son les sortides professionals que tindrà la canalla que segueixi aquesta assignatura? Ara et proposo de donar un cop d'ull a gent que ha tingut altres mestres i ha pogut fer altres coses.
Primer exemple:el conec força bé, perquè vaig participar com expert en el concurs d'idees del que va sortir aquest programa. Et proposo de punxar aquest enllaç per anar a la pàgina dels ferrocarrils helvètics. Et proposo de canviar les dues opcions "All types" per "City, Street n°". I ara anem a veure que he de fer per sortir de casa meva per anar a l'ambaixada espanyola a Berna. A la rubrica "From:"  entra "Lausanne, Porchat, 20", i a la rubrica "To:" entra "Bern, Kalcheggweg, 24". A continuacio punxa sobre "Search connection". Veuràs que per cadascuna de les variants que
se't proposen, tens el temps que has d'anar caminant fins a la parada del bus o del tram, i els horaris dels trens, dels bus i dels trams. Això demana la realització d'una cartografia vectorial i d'una topologia de xarxa viaria i de transport que, en cap cas, pot ser associada a "Rocket Science". Solament s'ha de conèixer i s'ha d'aprendre a fer.
Segon exemple: els GPS son arreu i la vigilància de flotes de transport tampoc és, avui en dia, de la "Rocket Science". Aquest enllaç és un prototipus de l'aplicació d'aquestes tecnologies. Entra Lausanne a la
rubrica "Station finder" i veuràs la posició dels trens (IC per Intercity, IR per InterRegio, S per Suburbà , ...) i del metro(actualment una sola línia, la segona funciona des d'aquest dilluns), així com la posició de les parades de bus. Si fiques el cursor de la rata al damunt d'un tren veuràs a quina hora i d'on ha sortit, a quina hora i on ha d'arribar, si està aturat a una estació o quina és la propera estació on s'atura i la velocitat del tren.
I ara, seriosament. Qui té més oportunitats de buscar-se la vida a la fi dels seus estudis: aquell que haurà seguit l'assignatura "Mobilitat i transport: metodologia i anàlisi" al departament de geografia de la UAB? Entens ara el que volia dir-te l'altra dia?
Una forta abraçada i fins aviat.