dimecres, 29 d’octubre del 2008

VAJA TEMPS COMPANY 2

Collons!!!tant foter-me del Dr.Soriano i resulta que tinc la neu a tocar.
Espelusnant nevada al Port a una cota força baixa (uns 400/500 m.).És poc habitual una nevada d´aquestes característiques en aquest indret i menys en aquesta època de l´any.La fotografia està feta des de les Salines.

4 comentaris:

Roy Batty ha dit...

He intentat filmar-ho amb el phone però, com des que ens han canviat l'hora surto a currar de nit i torno de nit i, a més, aquí els carrers estan menys il·luminats que a BCN ... Doncs que no m'ha sortit res de decent ... En fi, tot aquest rollo per dir que aquí, a la vila, també està nevant de valent. I si, tens raó que aquest any ha començat aviat. Jo, per sort, fa temps que porto el neumàtics de hivern.

sinfu ha dit...

Aquí fa molt fredddd

Roy Batty ha dit...

Here in Switzerland, Fall is upon us. The days grow shorter and the nights colder ... Bé, diguem que deixaré parlar a la premsa perquè us doneu que, pel que fa al fred ... Més que res, és que ha estat una neu mullada, molt pesada, i que hi ha força penya que encara no s'ha ficat els neumàtics d'hivern i ha passat el que no passa normalment en hivern (jo, com soc un bèstia i ha fet un estiu de fàstic, doncs és que no havia ficat els d'estiu i continuava amb els d'hivern). Us passo uns retalls de premsa:
- 24 Heures (Lausanne): [1], [2]i [3]
- 20 minutes (Lausanne): [1]
- Le Nouvelliste (Sion): [1]
Però el més curiós, la premsa xinesa en francès: xinhua press
Doncs això. Que si que fa fred. però ara esperem a veure que'ns explica el Dr. Soriano, que també en deu saber alguna cosa ...

Pierre Nodoyuna ha dit...

Sembla mentida que encara no hàgiu sentit parlar del canvi climàtic... doncs era això!