dimarts, 14 d’octubre del 2008

Re: tabernas

Ostia Sinfu,

De veritat que ha hagut de ser força difícil de trobar un pub a Cork (el
"Henchys Pub") que reproduís de manera tant fidedigna l'estil vintage de la decoració i el charme dels clients de dos clàssics: el Bar de l'Elvira (a ca'l Manel) o el Sibaris al carrer Felanitx. Tot i que també he d'afegir que no he vist a cap de les teves fotos l'equivalent de la filla de la senyora Elvira.

De totes maneres qui, sinó tu, podria trobar un lloc tant ... especial, hein? Per a tu també un
Great Success !!!. Tot i que segur que hi haurà qui es dirà que per trobar el folk i la tradició celta no s'ha d'anar tant lluny [1] [2]: per un anglès sense accent potser si. De totes maneres, crec que faries bé en desmentir els rumors de la teva presencia continuada als pubs celtes en hores que ... en fi, tu ja m'entens. La gent pot tenir tant mala baba, saps?.
Val que hi ha coses que m'ha costat d'enganxar: el teu primer pla al pub i, al darrera, l'adhesiu enganxat a la porta prohibint d'entrar amb gossos (DSC00139.JPG). El que contrasta fort amb la demostració d'afecte dels cànids (que no et guarden cap rancúnia per no pagar-lis una birra) a la teva foto de denuncia de la distribució dels fons de la política agrària de la UE (DSC00432.JPG): imagino que el vídeo el vas gravar després de la foto, oi?.

Tampoc no he enganxat molt bé la foto DSC00342.JPG. Publicitat subliminal de Entre dos rocas feroces, sale un hombre dando voces ?

Finalment ... mira, perquè ets un bon amic i t'estimo la tira. Però no puc perdonar-te la foto DSC00191.JPG. Tio, que no et dones que amb aquesta foto acabes de matar la màgia de l'imaginari que d'un pub irlandès ens fem els que no vivim a les illes?. En fi vull dir que, està clar que a BCN no és el mateix.

Vinga, una super-abraçada i fins aviat