dilluns, 27 d’octubre del 2008

RANKING DE POPULARITAT

Si entreu en l´apartat d´aquest blog que posa "Qui sóc?"i aneu punxant els noms,veureu que on posa visualitzacions del perfil (indicador de l´índex de popularitat,sense cap mena de dubte)en Joan Manuel destaca en primera possició amb 45;li segueix Monsieur David amb 34,Mateu amb 30,seguit de ben prop Mister Rafael amb 27 i amb només 5 Don Marcos.Conclusions:el propietari de la primera plaça té uns alumnes que l´estimen molt ,i visiten el blog i el perfil d´en JM tot sovint...o bé és ell mateix qui no para de visitar el seu propi perfil.Altament popular i en segona possició,però molt per sota,es troba en David:company,crec que la reunió de propietaris de l´altre dia et va fer pujar com l´escuma i d´aquí, a president de la comunitat,només hi ha un pas.En tercer i quart lloc,seguint molt d´aprop l´ombra d´en David,un servidor i en Sinfu:Rafael,potser haurem de passar més hores al pub(be,jo al bar),per què ja veus que ni sortint a la TV escalem possicions."Y en último lugar....Pierre Nodoyuna":Marcos,ya sabemos que sólo llevas dos dias en el blog,pero me parece que tendràs que desenpolvar el piano de cola si no quieres quedarte el último.
Apa,salut a tots
Mateu

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Home, no sé jo si en Joan Manuel i jo hem de considerar-nos orgullosos de ser els més populars. Potser sigui per les bibliografies que passem als nostres auditoris. Vinga, unes que s'han de conèixer: mundo cruel, genoveses, leo bassi o error 404. Bé, i ja que hi som, hi ha qui diu que val
la pena escoltar els primers 2'30" d'aquest tema
(ep, que he dit escoltar, no veure). En canvi, jo no recomanaria mai de veure aquest vídeo a ningú.

Roy Batty ha dit...

I si canviessis la foto de Disneyland per una altra més representativa de l'Israel Hands (pirata sense pietat) que pretens ser? Es una idea com una altra, mira.

Israel Hands ha dit...

Vaja ja veig que disfressat d´ós no t´agrada...ja miraré a veure que trobo.

Israel Hands ha dit...

Buen tio,aquesta t´agrada mes?

Roy Batty ha dit...

Canvis en el ranking de popularitat, companys. Els perfils més visitats son ara els d'en Israel Hands seguit de molt a prop pel d'en Zurianov. Aparentment no ha servit de res el canvi de look d'en Sinfu: espero que no s'hagi desfet del gat per pujar al ranking, que mai se sap del que son capaços de fer aquestes rates del Carib.

Roy Batty ha dit...

Geògraf solitari en franca progressió a Google. En efecte entreu "geograf solitari" a la barra de recerca de Google i veureu que només hi ha un site que sigui més popular que el nostre. Google Images, ja és una altra cosa, però estem treballant de valent per pujar en el ranking aquí també.

Roy Batty ha dit...

Ja us ho deia. Si ara entreu "el geograf solitari" a la barra de recerca de google ... We are the first !