divendres, 24 d’octubre del 2008

Informacions +/- tècniques

Salud companys,

Una resposta a les dues qüestions tècniques del dia:

  • Oblit d'el password: punxeu amunt i a la dreta de la finestra del bloc l'opció de connexió. Després punxeu el punt d'interrogació que hi ha al damunt del password o aneu directament a aquesta adreça http://www.blogger.com/forgot.g. Si en aquesta darrera finestra no teclegeu res d'altre que l'adreça del bloc (amunt), tots els invitats d'aquest rebran un correu "Blogger Account Information" on un enllaç us dirà com el podeu reinicialitzar (és el que jo he fet i és per això que heu rebut un missatge) . Si teclegeu la vostra adreça (avall) suposo que serà més privat i el missatge serà enviat individualment, però jo no he provat.
  • Entrar un enllaç en un comentari (i no estar obligats a obrir un tema sols per això): amics, benvinguts al curs “HTML fàcil”. No ara seriosament, tot es troba al voltant de la funció el nostre bloc i de la seva escriptura literal a la finestra dels comentaris. Podeu trobar uns bons exemples a un tutorial de cròniques murcianes (o al curs complet) o sinó també ficant de l'huile à coude a Can Catalino.
Res més per ara. Si teniu altres dubtes entreu els vostres comentaris en aquest tema i ho anirem completant.
David

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Ok mestre,i disculpa la meva ignorància sobre tot això.A veure provarem amb voleu saber més sobre el lloc on treballo?

Israel Hands ha dit...

De conya,veig que ho he fet be.Vinga,un altre més sobrecom ha anat enguany la cullita.Apa,una abraçada a tots.

Roy Batty ha dit...

Great, Hands! Ho veus com te'n surts de conya!

De totes maneres estaria bé que, quan
en Sinfu consolidi el negoci del porc Alal
, obríssim el tema
que proposes: voleu
saber més sobre el lloc on treballo?
. Naturalment, en Joan Manel no estaria obligar a entrar en detalls. Mai no se sap si la secció de lluita contra el crim organitzat del FBI pot estar vigilant aquestes pàgines.

Israel Hands ha dit...

A veure:he editat una entrada al blog i després em surt,al costat de la icona per posar un comentari(la carta),un llapis.Em pots dir què vol dir.Ah!aquest llapis em surt a totes les entrades que he fet.Gràcies anticipades:

Mateu

Roy Batty ha dit...

Posant el cursor de la rata al damunt del llapis, veuràs un missatge "Modificar el missatge". Punxes l'icona i accedeixes a l'editor que't permet de modificar el missatge. Quan acabes el publiques ... et voilà.

Roy Batty ha dit...

Sabeu que podeu utilitzar google com calculadora?.
Si ho sabeu no en feu cas. Però per aquells que no ho sàpiguen ...
Doncs si, enlloc de buscar "Emilio el moro" a la barra de recerca, podeu entrar 5+2*2, punxar al boto Recerca i veure el resultat. Si a en Sinfu no li sembla interessant, pot provar amb 5 UK pints in liters i així veurà el que's fot entre pit i esquena cada vespre al pub. Les possibilitats son enormes (i.e. conversió de moneda. Us passo una introducció en espanyol. Si voleu saber-ne més, busqueu a ... google, of course.

Israel Hands ha dit...

Una qüestió,David,com s´inserta una enquesta al blog?,per si mai se m'acud alguna d´interesant.