divendres, 4 de desembre del 2009

Aclariment


Docns això,que no se m´ha endut el vent,però per poc.Des de Dilluns que li fot amb ganes,de tal manera que l´antena de connexió a internet va sortir volant(penseu que això és una illa i hem de funcionar així).Després de tornar-la a col.locar,la connexió era intermitent i cada dos per tres es perdia el senyal.Així que,ara per fi,puc passar-me per aquí des del curro,clar,per què a casa tinc la connexió ocupada pels pollastres.Us deixo una mostra de la previsió per a avui,tot i que trobo que no han canviat el mapa des del Dilluns.Una abraçada companys.

5 comentaris:

sinfu ha dit...

I amb això ja ens demostres que no estàs perdut amb italianes o prenent una copeta de fernet? vaja, això del vent és la plaga que et toca viure...però hauries de parlar amb en Bacterio i després instalar un molí de vent.

Roy Batty ha dit...

Jo només afegiria aixo al comentari d'en Sinfu. Si et trobes amb 10 me'l saludes, ok?

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, jo no veig on està el drama. Mira't en Ross Geller en aquest vídeo de Friends, veuràs que si haguessis pensat en una disfressa de Mr Potato el problema de l'antena hauria estat resolt ràpidament. Francament, de vegades, me sembla que exageres una mica.

sinfu ha dit...

quina gran cançó!

Israel Hands ha dit...

Penseu que les Salines no són massa lluny de Miami-Son Bou.Vull dir que quan fa vent,fa vent.