dissabte, 26 de desembre del 2009

sanitat comparativa



Jo no crec que les clíniques privades americanes funcionin així. Clar que tampoc crec que les russes funcionin així. Més que res perquè la sanitat de les illes britàniques no pot funcionar tampoc així, oi, Sinfu?. I és que ser metge és una professió en la que no solament pots deixar-te la pell. Clar que, de vegades, la gent no ho entén així. En fi, que salut i bones festes, companys.

8 comentaris:

sinfu ha dit...

Aquí quan s'acaba l'anestèssia ens donen un bon got de tullamore i arreglats!

Roy Batty ha dit...

I el metge no t'ha passat mai el micro?

Israel Hands ha dit...

Va Sinfu contesta,home.I tú Batty deus parlar per què t´atén una metgessaa,no?

Roy Batty ha dit...

Home, una metgessa ... Una doctora, si. Però a mi me tracten el cap. No sé jo si lo del micro ... En tot cas, tant el micro com l'estetoscopi jo veig més aviat en Sinfu. No sabria dir-te perquè.

sinfu ha dit...

Aquí la visita al metge, quan no et trobes bé, quan el metge et fa dir 33, no beguis, no fumis i torna la setmana que ve, val 50 euros, i ni una mala abraçada et fan!

Roy Batty ha dit...

I no et diuen allò de res de sexe, com li van dir a en Doc? Es que mira que son malparits, has vist quina carona de pena que'ns fa des de llavors ... Sort que ha trobat un grup de solidaritat a Itàlia (bé, jo no sé res, eh? A mi m'ho va dir en Marcos).

Israel Hands ha dit...

No serà la Dra.Durea l que et tracta el cap?estàs apanyat,company.

Roy Batty ha dit...

Home, no. Que la Dra. Durea és fisioterapeuta i, encara que hi hagi doctors de l'UAB que segueixin aquest tipus de tractaments, jo prefereixo la psicologia clàssica.