dilluns, 14 de desembre del 2009

Vaja temps companys 3


És habitual que el company helvètic ens expliqui que neva quan surt a fumar-se un cigarret.Él que no és tant normal és la previsió meteorològica que ens han col.locat aquí baix al Montsià per a avui.Certament no s´han equivocat massa doncs la serra és una mica enfarinada (i els Ports ja no us explico).A més a més el temporal de mar no ens ha deixat anar a treballar doncs la barra del Trabucador és totalment inundada.I pensar que Dissabte encara podiem anar en màniga curta...Vaja temps!!!

9 comentaris:

sinfu ha dit...

No et pensis ara que quan vegis els camps coberts de blanc és sal...

Roy Batty ha dit...

Bé, ja hauràs vist que demà tindrem la temperatura màxima de la setmana: 0°C ... tot acompanyat de vent del nord (sensació tèrmica de mil pares) i encara estem a la tardor. Així que't deixo que treguis les teves pròpies conclusions.

Israel Hands ha dit...

Si,si.El qe tinc clar és que si aquí fa aquest temps a casa teva no te digo na.I a cal Sinfu que sempre hi ha aquella macro depresió...<però be,ja sabeu que aquí això és excepcional.

Roy Batty ha dit...

Que si, que tens raó. Ja has pujat als Ports amb la canalla?

Roy Batty ha dit...

I parlant de canalla. No tindràs la nena pel patata, no? Com fa la tira que no se't veu el pel ... :-D

Israel Hands ha dit...

No,crec que això de la patata no li fa massa el pes,i això que li vaig dir que potser trobaria quelcom interesant.Em penso que li tira més tot el rotllo del facebook i coses d´aquestes.

sinfu ha dit...

Nens, aquí fa fred, no tant com a Helvècia però quasi...

Roy Batty ha dit...

Home, jo el que us proposo és que li doneu un cop d'ull a la meteo de la meva vila (la meva vila, imagineu doncs en muntanya!). No us perdeu lo de "refroidissement éolien" en l'anàlisi detallada diària: és l'equivalent de la sensació de temperatura lligada a la combinació temperatura i vent. El canvi de temperatura a partir de dilluns s'explica per l'arribada du foëhn: als qui no us recordeu de que és tracta, una bona lectura de nit us farà recordar vells temps.

Israel Hands ha dit...

Hi ha un munt de coses que he oblidat,però de l´oncle föehn m´en recordo cada cop que,en dies de Mestral,miro cap als Ports.